Tgrt Haber
01 Kasım 2023 09:14 - Güncelleme : 01 Kasım 2023 09:42

Köprüde intihar girişimini Abdurrahim Albayrak engelledi! "Köprü burada, halledemezsen yine gelirsin"

Galatasaray’ın eski başkan yardımcılarından Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir vatandaşı ikna ederek vazgeçirdi. Albayrak'ın yanında bulunan kişinin ikna esnasında kullandığı sözler ise sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray,Abdurrahim Albayrak,15 Temmuz Şehitler Köprüsü,intihar,intihar girişimi

İş insanı ve Galatasaray'ın efsane yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna ederek vazgeçirdi.

"BENİ TANIYORSUN DEĞİL Mİ?"

Albayrak'ın "Beni tanıyorsun değil mi? Abdurrahim Albayrak ben Galatasaraylı" diyerek kendini tanıttığı vatandaşı "Yüce Allah büyük bir kapı kapanır, bir kapı açılır. Gel arabaya alıyorum seni, yanıma alacağım seni" sözleriyle intihara kalkışan kişiyi ikna ederek hayatını kurtardı.

İntihar girişimini engelleyen Abdurrahim Albayrak, gence sarılarak bir süre sohbet etti ve kendisinin sorunlarını çözeceğini söyledi.

"HALLEDEMEZSEN KÖPRÜ YİNE BURADA" SÖZLERİ ŞAŞIRTTI!

Albayrak'ın ikna edebilmek adına gayret gösterdiği anlarda yanında bulunan bir kişinin "Sorununu halledemezsen köprü yine burada" sözleri hayretle karşılandı ve sosyal medyada gündem oldu.

İntihara kalkışan kişinin, ünlü iş insanı Abdurrahim Albayrak ile tanışıklığı olup olmadığı bilinmiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...