Tgrt Haber
08 May 2021 11:06

İstanbul'daki dev finale İngiliz oyunu

İngiliz hükümeti İstanbul'da oynanacak Şampiyonla Ligi Finali öncesi oyunlara başladı. Türkiye'den dönecekleri karantinaya alacaklarını açıklayan hükümet, UEFA'ya da finalin Ada'da oynanması için başvuruda bulundu.

İstanbul'daki dev finale İngiliz oyunu
şampiyonlar ligi finali,,istanbul,,29 mayıs,

İstanbul'da 29 Mayıs'ta oynanacak olan Şampiyonlar Ligi Finali öncesi önemli gelişmeler yaşandı. İngilizler finalin İstanbul'da oynanmaması için düğmeye bastı. İngiliz hükümeti Türkiye'den gelenlere 10 gün karantina zorunluğou getirdi. İngiliz taraftarların İstanbul'daki finale gitmesini önemli ölçüde etkileyecek olan bu kararla birlikte İngiltere, Türkiye'yi salgın nedeniyle kırmızı listeye alarak rislki ülke ilan etti.

İNGİLİZLERDEN FİNAL OYUNU
Dev finalin İngiltere'de oynanması için başvuru yaptıklarını ve UEFA'dan gelecek kararı beklediklerini açıklayan İngiltere Ulaştırma Bakanı Scott Shapps, maçın İngiltere'de oynanması olasılığına dikkat çekti.

UEFA'DAN RAHATLATAN AÇIKLAMA
İngilizlerin bu hamlelerine karşın UEFA'dan rahatlatan bir açıklam geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan UEFA Medya Sorumlusu Pedro Pinto, "UEFA'nın finali istanbul'dan alma planı olmadığını söyleyebilirim" dedi.

LOCADA MAÇ İZLEMENİN BEDELİ 300 BİN LİRA
İngilizlerin finalin Ada'ya alınması için girişimleri devam ederken tur şirktleri de kampanyalara başladı. İstanbul'daki final maçının fiyatları 5 kategoriye ayrıldı. En düşük bilet fiyatın 2 bin 300 euro. Maçı 12 kişilik localarda izlemek isteyenlerin ise özel servis ve yeme içme bedeli dahil kişi başı 29 bin euro yani yaklaşık olarak 300 bin lira ödemesi gerekiyor. 
 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...