Tgrt Haber
06 Şubat 2023 14:33 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 15:54

Hatayspor'da Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut, enkaz altında kaldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem çevre illerden hissedildi ve Hatay'ı derinden etkiledi. Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve futbolcu Christian Atsu'nun enkazda kaldığı bildirildi.

Hatayspor'da Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut, enkaz altında kaldı
Hatayspor,deprem

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan 7.7 büyüklüğündeki depremde, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altında kaldığı öğrenildi. İki ismi kurtarmak için arama kurtarma ekiplerinin çalışması devam ediyor.

HATAYSPOR'DAN İKİ KİŞİ ENKAZ ALTINDA

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut ve yıldız futbolcu Christian Atsu, enkaz altında kaldı. İki ismi göçük altından çıkarmak için arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

BURAK ÖKSÜZ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Öte yandan Hatayspor forması giyen Burak Öksüz enkazdan çıkarıldı. Bertuğ Yıldırım'ın durumu da iyi. Bordo-beyazlı ekipte teknik heyetten iki isim enkazdan sağ olarak kurtuldu. Kerim Alıcı da kendi imkanlarıyla enkazdan çıkarken, sağlık durumu iyi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...