Tgrt Haber
05 Eylül 2022 12:29 - Güncelleme : 05 Eylül 2022 12:42

Hatayspor-Adana Demirspor maçındaki 'VAR' çizgisi olay oldu! Taraftarlar ayaklandı

4 Eylül'de oynanan Hatayspor-Adana Demirspor maçında çizilen VAR çizgisi sosyal medyada gündeme oturdu. Taraftları ayağa kaldıran görüntüler, hakemlere karşı güveni bir kez daha azalttı.

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
Hatayspor-Adana Demirspor maçındaki 'VAR' çizgisi olay oldu! Taraftarlar ayaklandı
adana demirspor,var,hakem

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Hatayspor, evinde Adana Demirspor'u ağırladı. Lig'de son olarak evinde Ümraniyespor'u yenerek yoluna devam eden Adana Demirspor, deplasmanda henüz galibiyeti olmayan Hataspor'la karşı karşıya geldi.

Her hafta takımları isyan ettiren hakem hataları, bu haftada yine sosyal medyanın gündemindeydi. 1-1 sona eren Hatayspor-Adana Demirspor maçında çizilen 'VAR' çizgisi, Adana Demirspor camiasını ayağa kaldırdı. Maçın sonuna eklenen 6 dakikalık süreye tepkiler çığ gibi gelirken, maç içerisinde verilen kararlar da Türk hakemlerine tepki getirdi.

'VAR' ÇİZGİSİ GÜNDEM OLDU

Temponun, nabzın ve heyecanın yüksek olduğu maçta orta hakem ve VAR hakemlerine büyük tepki gösterildi. Maçtaki tartışmalı kararlarıyla orta hakem Burak Şeker taraftarlardan tepki alırken, öte yandan VAR'daki hakemler de orta hakem kadar tepki aldı.

https://twitter.com/LaCasaDeADS/status/1566505740625403904

Adana Demirspor'un ofsayttan dolayı iptal edilen golü sosyal medyada gündem oldu. Çizilen VAR çizgisinin yanlış olduğunu paylaşılan görüntülerle gösteren Adana Demirspor taraftarı, tepkisi sosyal medyadan dile getirdi. 

https://twitter.com/AdsDernegi/status/1566494366776057857

90+9'da beraberliği yakalayan Adana Demirspor yönetimi, maç içerisinde oyun dakikalarca durarken 6 dakika uzatma verilmesi de yine tartışılan konular arasındaydı. Teknik Direktör Vincenzo Montella, maç bitiminde hakemin yanına giderek verilen 6 dakikaya tepki gösterdi. Ayrıca Başkan Murat Sancak'ta, 'ilahi adalet diyerek' tweet attı.

https://twitter.com/MuratSancakMt/status/1566492196861317121

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...