Tgrt Haber
30 Eylül 2022 15:12 - Güncelleme : 30 Eylül 2022 15:21

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesi Icardi ile Yusuf Demir depremi

Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'la karşılaşacak Galatasaray'da dünyaca ünlü yıldız Icardi ile genç yetenek Yusuf Demir'den kötü haber geldi. İki yıldız isim sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'ın Adana kamp kadrosu açıklandı
Adana Demirspor,Galatasaray
Galatasaray'ın Adana kamp kadrosu açıklandı

Süper Lig'in 8. Haftasında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin yanı sıra Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşmasının sonucu da merakla bekleniyor.

Galatasaray’a maç öncesi iki yıldız oyuncudan kötü haber geldi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre hafif sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Yusuf Demir kamp kadrosunda yer almadı. Juan Mata ise Adana Demirspor maçı kafilesine dahil edildi. Öte yandan Mathias Ross, Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir kadroda yer almıyor.

1 MAÇA ÇIKMIŞTI

Sarı-kırmızılı kulübün büyük umutlarla Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı 29 yaşındaki golcü futbolcu Icardi, Galatasaray formasıyla 1 maça çıkmıştı.

Galatasaray'da Adana Demirspor maçı öncesi Icardi ile Yusuf Demir depremi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...