Tgrt Haber
08 Aralık 2022 22:29 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 22:34

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması: Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, çıkan transfer iddiaları hakkında konuştu. Genç oyuncu, Ben şu anda Fenerbahçe'deyim, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Ben Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım" dedi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması: Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım
Fenerbahçe,Ferdi Kadıoğlu

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un gelmesiyle birlikte sezonun öne çıkan isimlerinden Ferdi Kadıoğlu, hakkında çıkan transfer iddialarına yanıt verdi. 

A Spor'a konuşan oyuncu takımdaki son durumu ve geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Ferdi transfer iddialarıyla ilgili, "Ben şu anda Fenerbahçe'deyim, Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Ben Fenerbahçe'nin hedeflerine odaklandım. Tek amacımız şu anda ikinci yarı için hazır duruma gelmek. Dolayısıyla şu an için bunları söyleyebilirim" dedi. 

"JORGE JESUS ENTERESAN BİR HOCA"

23 yaşındaki oyuncu, sezon başında takımın teknik direktörü olan tecrübeli isim Jorge Jesus hakında önemli açıklamalarda bulundu. Kadıoğlu, "Trabzonspor'a karşı zor bir maç olacak. Süper Lig'de kolay bir maç yok. Büyük bir maça çıkacağız. En iyi şekilde hazırlanacağız. Ligde 1. sıradayız ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Oynayacağımız maça kadar da en iyi şekilde hazır olacağız. Jesus, enteresan bir insan. Sahada sürekli aktif. Bazen eğlenceli anlar da yaşıyoruz. Onunla çalışıyor olmak bizim için zorlu olabiliyor çünkü talepkar bir hoca. Michy onun için 'polis' ifadesini kullanmıştı. Ben de böyle ifade edebilirim, bu kelime bence doğru, güzel bir kelime" dedi. 

Kaynak: A Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...