Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 17:15

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi 2021: Fenerbahçe’nin UEFA maçları ne zaman olacak?

Süper Lig’in geçtiğimiz sezonunu 3. Sırada tamamlayan Fenerbahçe, Avrupa Ligine play-off turundan katılmaya hak kazanmıştı. Peki, Fenerbahçe UEFA rakipleri belli oldu mu, Fenerbahçe UEFA maçları ne zaman başlıyor?

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi 2021: Fenerbahçe’nin UEFA maçları ne zaman olacak?
fenerbahçe uefa maçı ne zaman,,fenerbahçe uefa avrupa ligi 2021,

UEFA Avrupa Ligi’nde başarı yakalamak isteyen Vitor Pereria sorumluluğundaki Fenerbahçe’nin UEFA rakipleri merak ediliyor. Yeni transferlerle kadrosunu yenileyen teknik direktör Vitor Pereria, hazırlık maçlarıyla ilk 11’ini oluşturmaya çalışıyor. Sarı lacivertli ekibin UEFA Avrupa Ligi mücadelesi merakla bekleniyor.

FENERBAHÇE UEFA MAÇI NE ZAMAN 2021?

Sarı lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi macerasına 19 Ağustos'ta oynanacağı ilk play-off karşılaşmasıyla başlayacak. İkinci maç ise 26 Ağustos tarihinde yapılacak. Fenerbahçe, play-off turunda eşleşeceği rakibini elemesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmış olacak.

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligi 2021: Fenerbahçe’nin UEFA maçları ne zaman olacak?

Ayrıca Fenerbahçe’nin Avrupa maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı da merak ediliyor. Sarı lacivertli ekibin Avrupa maçları Smart Spor kanalından canlı olarak verilecek. Bu kanalı izlemek isteyenlerin D-Smart üyeliği satın alması gerekecek.

FENERBAHÇE UEFA RAKİPLERİ 2021

Fenerbahçe’nin şu an için kesinleşmiş 3 rakibi bulunuyor. Bunlar Hollanda'dan AZ Alkmaar, Danimarka 'dan Randers, Ukrayna 'dan da Zorya Luhansk takımları oldu. Avusturya ve Belçika Ligi'ni 3. sırada bitirecek takımlarda Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasında olacak. Avusturya Bundesliga'da Sturm Graz, Rakip Wien ya da LASK Linz'in 3. olma ihtimali bulunuyor. Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda elenecek olan 6 takım ve UEFA Avrupa Ligi 3. turunu geçen 8 takım da Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri arasında olacak. Sarı lacivertli ekip bu takımlardan biri ile eşleşecek.

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN 2021?

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi play-off da karşılaşacağı rakibi kura çekimiyle belli olacak. Söz konusu kura çekimi 2 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. Birinci ayak maçları 19 Ağustos, ikinci ayak maçları 26 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...