Tgrt Haber
20 Ekim 2023 20:16 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 20:26

Fenerbahçe'de Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık birden!

Trendyol Süper Lig'e 8'de 8 ile başlayan Fenerbahçe'de, pazar günü oynanacak Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık haberi birden geldi. Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada Serdar Aziz ile Joshua King Hatayspor maçında forma giyemeyecek. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de Hatayspor maçı öncesi iki sakatlık birden!
Fenerbahçe,sakatlık,Joshua King,Serdar Aziz,Hatayspor

Sarı-laciverliler iki sakatlık haberi ile sarsıldı. Fenerbahçe milli stoper Serdar Aziz ile Norveçli forvet Joshua King'in sakatlandığını açıkladı. 

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, antrenmanda darbe alan Serdar Aziz'in sol ayak bileği iç bağlarında yırtık tespit edildiği ve 32 yaşındaki stoperin tedavisine başlandığı belirtildi.

King'in ise sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık belirlendiği aktarıldı. İki futbolcuya da "geçmiş olsun" dileğinde bulunuldu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1715376148354306381

SAMET AKAYDIN İLK 11'E GİREBİLİR 

Fenerbahçe'deki 2. sezonunu geçiren Joshua King bu sezon Süper Lig'de 3 maçta yalnızca 40 dakika süre alabildi ama bu sürede 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı. Teknik direktör İsmail Kartal yıldız ismi daha çok Avrupa'da kullandı.

A Milli Takım'ın son 2 maçında 180 dakika forma giyen Samet Akaydın'ın Serdar Aziz ve Djiku'nun iyileşmemesi ihtimaline karşın ilk 11'de başlatması bekleniyor. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...