Tgrt Haber

Fenerbahçe Ülker 78, Olympiakos 74

28 Şubat 2014 22:12
Fenerbahçe Ülker 78, Olympiakos 74
Fenerbahçe Ülker,Olympiacos maçı,fenerbahçe maçı,fenerbahçe kazandı,

Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 8. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Ülker, Olympiakos'u Ülker Sports Arena'da ağırladı.

Olimpiakos, Ülker Sports Arena'dan çıkmadı! THY Euroleague 8. hafta mücadelesinde son iki sezonun şampiyonu Olimpiakos'u konuk eden Fenerbahçe Ülker, son anlarda sıkıntı yaşasa da rakibini 78-74 mağlup etti.
1. Periyot: 21-22 (Olympiacos)
2. Periyot: 41-38 (Fenerbahçe Ülker)
3. Periyot: 59-51 (Fenerbahçe Ülker)
Top 16 E Grubu'nda ilk devreyi üç galibiyet, dört mağlubiyet ile tamamlayan Fenerbahçe Ülker, Euroleague'de oynadığı son dört maçın üçünden galibiyetle ayrıldı. 6. hafta mücadelesinde, İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa'yı 98-64 gibi farklı bir skorla mağlup eden Fenerbahçe Ülker, geçtiğimiz hafta da Anadolu Efes engelini Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 71-63 ile geçerek yoluna devam etmişti. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu'nda Yunan ekibi Olympiakos ile oynadığı maçta sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarına büyük destek verdi. Ülker Sports Arena'daki karşılaşma öncesi tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarlar, tezahüratlarla takımlarını destekledi. Maç öncesi dağıtılan Fenerbahçe bayraklarını sallayan taraftarlar, karşılaşmanın başından itibaren yoğun tezahüratlara başlarken, rakip hücumlarında ıslıklayarak salonda baskı oluşturacaz çalıştı. Az sayıda Olympiakoslu taraftar da karşılaşmayı takip etti. Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiakoslu taraftarların zaman zaman yaptığı tezahürata tepki gösterdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...