Tgrt Haber
17 Nisan 2022 12:41 - Güncelleme : 21 Nisan 2022 12:06

Fatih Terim sessizliğini bozdu: Ayrılığı hakkında merak edilenleri cevapladı

Kötü gidişat nedeniyle ocak ayında görevine son verilen Fatih Terim, uzun süren sessizliğini bozdu ve yabancı basına bazı açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim sessizliğini bozdu: Ayrılığı hakkında merak edilenleri cevapladı

Uzun yıllar Galatasaray teknik direktörlüğü yapan Fatih Terim, Ocak ayında yönetimin kararıyla kulüpten ayrıldı. Galatasaray’da sürdürdüğü görevinin son bulmasını sürpriz olarak değerlendiren Terim, The Athletic'e merak edilen soruların cevabını verdi.

BEKLEDİĞİM BİR ŞEY DEĞİLDİ

The Athletic’in sorularını cevaplayan Terim, ayrılık durumuna karşılık ‘’ beklediğim birşey değildi dedi’’. Tecrübeli teknik adam, "Bu sezonun başında Galatasaray'da bir devrim olması gerektiğine karar verdim. "Kolay olmayacak" dedim. Ayrılık kararı beklediğim bir şey değildi. Şimdi zihinsel olarak rahatlamak için biraz zamana ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

Fatih Terim sessizliğini bozdu: Ayrılığı hakkında merak edilenleri cevapladı

Ayrılık sürecinin sürpriz olduğunu dile getiren Fatih Terim, uzun süredir herkesin merak ettiği 
‘Galatasaray’dan başka Türk takımı çalıştırır mısınız?’ sorusuna da cevap verdi. Galatasaray’a karşı karşı büyük ilgi duyan Terim bu soruya karşılık; ‘’ Asla’’ diyerek, açıklamalarını şu ifadelerle tamamladı:

"Galatasaray, tek yönlü bir bilet. Başka bir Türk takımı için çalışmayı hayal edemiyorum. Bu aileye dönüş gibi. Galatasaray beni isteğinde, hiçbir zaman 'Hayır' demedim. Galatasaray benim yuvam, ailem. Futbol oynarken birçok kulüp beni istiyordu, Galatasaray'ın teklifinin 5 katından daha fazla para teklif edildi ama ben Galatasaray'a imza attım. Bir kulübe ait olmak... Ben Galatasaraylıyım ve bunu gösterdim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...