Tgrt Haber
01 Eylül 2021 22:35

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de

ABD ekibi Los Angeles FC, Uruguaylı yıldız oyuncu Diego Rossi'nin Fenerbahçe'ye transferini açıkladı. Fenerbahçe de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Diego Rossi'nin 1 yıllığına kiralandığını duyurdu.

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de
Diego Rossi,fenerbahçe

MLS ekibi Los Angeles FC, son görüşmeler için İstanbul'a gelen Diego Rossi'nin Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu.

ROSSİ: "AMACIM TAKIMA FAYDALI OLABİLMEK"

Fenerbahçe'nin yeni transferi Diego Rossi, "Takımımızda iyi oyuncular var. Mesut Özil ve Enner Valencia'yı ayrıca eklemeliyim. İyi oyunculardan kurulu, güzel bir kadrosu var Fenerbahçe'nin. Teknik direktörümüz ne görev verirse yaparım. Kanatlarda ve forvette oynayabiliyorum. Benim ana amacım takıma faydalı olabilmek. Fenerbahçe'nin maçlarını geçmişte izledim. Bu sezona aldığı galibiyetlerle başladı Fenerbahçe. Kadroda iyi oyuncular var. Benim de hedefim bu iyi başlayan sezonda takıma faydalı olabilmek. Benim için oldukça uzun bir gün oldu. Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Kariyerimde yeni bir adım atıyorum. Burada olduğum için heyecanlıyım. Fenerbahçe'de olmak benim için bir onurdur." ifadelerini kullandı.

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de

KANAT VE FORVETTE OYNAYABİLİYOR

Sol kanatta oynayan Uruguaylı futbolcu, sağ kanat ve forvet bölgelerinde de görev alabiliyor. Rossi'nin Transfermarkt mevcut piyasa değeri ise 18 milyon euro.

FENERBAHÇE'DEN TRANSFERİ DUYURDU

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada ise  şu ifadelere yer verildi;

Kulübümüz, ABD’nin Los Angeles FC takımından Diego Rossi’yi satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralamıştır. 1998 doğumlu Uruguaylı oyuncumuza çubuklu formamızla başarılar dileriz. Fenerbahçe’ye hoş geldin Diego!

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de

Diego Rossi resmen Fenerbahçe'de

DIEGO ROSSI KİMDİR?

5 Mart 1998'de Uruguay'da dünyaya gelen Diego Rossi, 1.70 boyunda ve kanat forvet olarak görev yapıyor. Oyuncu, sağ ayağını etkin bir şekilde kullanabiliyor. Kariyerine Penarol'de başlayan Diego Rossi, 2017-18 sezonunda 2.5 milyon euro bedelle Los Angeles FC'ye transfer olmuştu. Diego Rossi, bu sezon toplamda 19 müsabakada forma giyerken 6 gol 1 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...