Tgrt Haber
10 Şubat 2014 07:15

Daum, 'İstifa tezahüratlarına seviniyorum'

Christoph Daum, taraftarların istifa tezahüratlarına sevindiğini ifade ederek, 'Bu durumda benim için motivasyon ortaya çıkıyor' dedi.

Daum, 'İstifa tezahüratlarına seviniyorum'
Christoph Daum,taraftar istifa tezahürat,sevinmek,

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında sahasında Medical Park Antalyaspor’u ağırladı. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı. Maçının ardından teknik adam ve futbolcular açıklamalar yaptı. Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, "Böyle bir maçı kazanmak için 1 golden fazla atmamız gerekiyor. Bunu yapamadık. O yüzden gol atma adına daha çok çalışıp, gol pozisyonları üretmeliyiz. İlk devre iyi bir müsabaka çıkarttık. İkinci devre Antalyaspor daha fazla üzerimize gelmeye başladı. Orada gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve kalecileri de iyiydi. Colin Kazım uzaktan attığı şutla ikinci golü bulsaydı, bu maçtan galip geleceğimizden emindim. Ama bugün şansımızda bizim yanımızda değildi. Son zamanlarda hakemlerden pek şanslı sayılamayız. Ayağa kalkmak zorundayız. Çarşamba günkü kupa maçını kazanarak, lider bitirmek istiyoruz” dedi.
“İSTİFA TEZAHÜRATLARINA SEVİNİYORUM”
Bir gazetecinin ‘Daum istifa’ tezahüratlarını sorması üzerine Daum, “Bunun için seviniyorum. Bu durumda benim için motivasyon ortaya çıkıyor. Ortaya koyduğumuz hedeflere ulaşmak istiyoruz. Taraftarların haya kırıklığına uğradığı zaman bu tür tepkiler normaldir” açıklamasını yaptı.
“BİZİM AÇIMIZDAN BİR PENALTI GÖRÜLMEDİ”
Bir gazetecinin penaltı pozisyonunu sorması üzerine Alman çalıştırıcı şöyle konuştu:
“Colin'in orada uzaktan bir şutu vardı. 2-0 öne geçmiş olsaydık futbolcumuzu kutlarlardı. Penaltı pozisyonunda her kamera açısından baktık. Bizim açımızdan bir penaltı görülmedi. Böyle pozisyonlar süper ligde olabiliyor. Hakem kararlarından böyle sonuç ortaya çıktığı zaman kendine öz bakışı ve kararı vardı. Hakemin öz verdiği ve kendisinin nasıl gördüğü bir pozisyon.”
“KAZIM TAKIM İÇİN İYİ MÜCADELE ETTİ”
Taraftarların Kazım’a olan tepkisinin sorulması üzerine Daum, şöyle cevapladı:
“Maçtan sonra bana da bir sürü tepki geldi. Tabi zaman zaman direk size gelince her zamanda soğuk kanlılığınızı gösteremiyorsunuz. Biz de bugün hep beraber kazanmak için sahaya çıktı. İlk devre iyi oynadık. Oynadığımız birçok müsabaka vardı. Onu göz ardı etmemiz gerekiyordu. Orta sahaya bir futbolcumuzu daha kontrolü ele almak için oyuna sürdük fakat istediğimiz gibi olmadı. Maç içerisinde Kazım takım için iyi çalıştı. Çok iyi niyetli çalıştı. Bir sağ açık olarak kendi ceza sahasına girdi mücadele etti. Nitekim penaltı pozisyonu çıktı. Bugün Kazım takım için çok koştu ve iyi mücadele etti.”
"FUTBOLCULARIN ÜZERİNDE BASKI VAR
Kulüp için her şeyini ortaya koymaya çalıştığını vurgulayan Daum, “Fazla çalışamıyorsam bunu yönetim benimle konuşabilir. O konuda bir sıkıntı yok. 6-0’lık ağır bir yenilgimiz vardı. Sivas’a gittik. Bizim için kolay değildi. Orada yarı finali garantiledik. Sonra burada berabere kaldık ve inanılmaz tepkiler ortaya çıktı. Duygusal davranıldığını düşünüyorum. Ben her zaman soğukkanlılığımı ve olaya hakim olma durumumu muhafaza etmeye çalışıyorum. Bunu futbolcularımı aktarmaya çalışıyorum. Onlar da baskı altında” diye konuştu.
SERDAR AZİZ: “HAKEM KÖTÜ BİR PENALTI VERDİ”
Karşılaşma ile ilgili konuşan Serdar Aziz, “Bizim için önemli bir maçtı. Antalyaspor iyi oynayan ekip. Ona göre hazırlandık ve her şey iyi gidiyordu. Gol de bulduk. Rakibimizin pozisyon bulduğunu hatırlamıyorum. Gole kadar iyi mücadele ettik ve sonra hakem kötü bir penaltı verdi. Geçen hafta Eskişehirsporla oynadığımız kupa maçında da kötü bir penaltı kararı vardı. Üst üste bunlar gelince kafa biraz karışıyor. Sadece bizim değil Türk futbolunun da şikayetleri var. Hakemlere karşı kimse konuşmak istemiyor. Bu benim işim değil. Biz futbolcular elinden geleni yapıyoruz. Taraftarlar buraya emek harcayarak geliyor” dedi.
“HATA HATAYLA ÖRTÜLMEZ”
İlk yarıda Fernandao’nun pozisyonu sorulması üzerine Serdar, “Fernandao pozisyonunu fazla hatırlamıyorum. Hakeme demek ki öyle geldi. İkinci pozisyonda penaltı çaldı. Hata hatayla örtülmez. Herkes elinden geleni yapıyor. Tabi hakemde elimden geleni yapıyor. Özverili çalışırken, böyle sonuçlar üzüyor” diye konuştu.
BEKİR YILMAZ: “HAKEM YÜZDE YÜZ PENALTI POZİSYONUNU GÖRMEDİ”
Maça iyi başladıklarını ifade eden Bekir Yılmaz ise, şöyle konuştu:
“İyi dakikalarda gol bulduk. Sonra ikinci golü bulmak için mücadele ettik. 85. dakikada penaltı pozisyonuna yakındım. Hakem topu görmedi. Yüzde yüz görmedi. Fernadao’nun pozisyonunda omzuna doğru çarptı. Hakem ona net gördü. Colin’in olayında hakem arkadaydı. Bursaspor üst sıraları hedefliyor. Yenilmeyen bir Bursaspor vardı. Yeniden yaşatacağımıza yüzde yüz eminim.”
SAMET AYBABA: “OYUNCULARIM ELİNDEN GELENİ YAPTI”
24 gündür yoğun tempoda maçlar oynadıklarını vurgulayan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, şöyle devam etti:
“Oyuncularımı kutluyorum. Türkiye’yi dolaştık. Bugün de sahaya çok iyi şeyler yansıttılar. Çok iyi takım görüntüsü verdiler. İyi maç oldu. Oyuncularımın hepsi elinden geleni yaptı. Önümüzde zorlu ve lig maçları var.”
SERKAN BALCI: “ANTALYASPOR’U İYİ YERLERE ÇIKARTMALIYIZ”
Karşılaşma ile ilgili görüşlerini dile getiren Serkan Balcı, “Oyun açısından güzel maç oldu. Skor açısından puan durumunda iyi durumda olmadığımız için kötü oldu. Haftaya hem ligde hem de kupada Galatasaray ile maçlar oynayacağız. Antalyaspor’u iyi yerlere çıkartmalıyız” açıklamasını yaptı.
SEMİH ŞENTÜRK: “MAÇ KONDİSYONUM İYİ DEĞİL”
İyi bir müsabaka ortaya koyduklarını belirten Semih Şentürk, “Bugün kazanabilirdik. Üzüldüğüm nokta birçok Bursa deplasmanına geldim. Bu kadar kötü bir Bursaspor ile karşılaşmadım. Bugün bu takımı yenebilirdik. Ama olmadı. En üst seviyeye çıkartmamız gerekiyor. İkinci yarı iyi futbol ve arkadaşlık var. Şuanda maç kondisyonum iyi değil. Hocam kupa maçlarında şans veriyor. Ben buraya geldiğimde başarı için oynamaya geldim. Şuan kendimi tam hazır hissetmiyorum. İnşallah ilerleyen haftalarda oynayabilirim” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...