Tgrt Haber
11 Şubat 2024 17:53 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 18:01

Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'den Beşiktaş’a beklenmedik teklif

Ara transfer döneminde İngiliz devi Chelsea'nin sahibi Todd Boehly, Beşiktaş'a 3 futbolcusunu önerdi.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'den Beşiktaş’a beklenmedik teklif
Beşiktaş,Chelsea,galatasarayın yeni transferi

İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren ve 11. sırada bulunan Chelsea'nin, kadrodaki şişkinliği azaltmak için bazı futbolcularını Beşiktaş'a önerdiği iddia ediliyor.

Mirror gazetesinin haberine göre; İngiliz kulübü Chelsea'nin ABD'li sahibi Todd Boehly, Finansal Fair Play kuralları çerçevesinde gelecek yaz transfer yapabilmek için kadrodaki oyuncu sayısını azaltmanın önemli olduğunu düşünüyor.

Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'den Beşiktaş’a beklenmedik teklif - 1. Resim

CHELSEA'DEN BEŞİKTAŞ'A 3 FUTBOLCU ÖNERİSİ

Todd Boehly'nin Chelsea'yi devraldığı günden bu yana 1 milyar sterlinin üzerinde harcama yaparak birçok oyuncuyu transfer ettiği belirtildi. Bu süreçte, teknik direktör Mauricio Pochettino ve önceki teknik direktörlerin, oldukça geniş bir kadroyla karşı karşıya kaldığı vurgulandı. Haber detaylarında, Todd Boehly'nin bu çerçevede Beşiktaş'a 3 futbolcusunu önererek kadroda düzenleme yapmayı planladığı belirtildi.

Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'den Beşiktaş’a beklenmedik teklif - 2. Resim

ABD'li iş adamı ilk olarak siyah beyazlı takıma Malang Sarr'ı satın alma fırsatını sundu. Ayrıca, son haftalarda Deivid Washington ve Andrey Santos gibi genç isimlerin de Beşiktaş'a önerildiği belirtildi.

Chelsea'nin sahibi Todd Boehly'den Beşiktaş’a beklenmedik teklif - 3. Resim

Geçtiğimiz yaz, 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Santos'tan transfer edilen 18 yaşındaki Deivid Washington da Chelsea'de forma giymekte zorlanan oyunculardan biri.

Santrfor mevkisinde oynayan Washington, şu ana kadar 2 maçta sadece 23 dakika süre alabildi ve gol atma başarısı gösteremedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...