Tgrt Haber
08 Ağustos 2021 09:07

Tokyo Olimpiyat şampiyonundan madalya eleştirilerine cevap

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda şampiyon olarak altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli, sosyal medya üzerinden hocasını eleştirenlere cevap verdi.

Tokyo Olimpiyat şampiyonundan madalya eleştirilerine cevap
madalya,antrenör,Busenaz Sürmeneli,olimpiyat

Tokyo 2020 Olimpiyatları'nda, boks dalında şampiyon olarak altın madalya almaya hak kazanan Busenaz Sürmeneli, antrenörüne yönelik sosyal medya üzerinden yapılan eleştirileri cevapladı. Bir televizyon kanalında altın madalyayı boynuna takan hocası Cahit Süme'ye yapılan eleştiriler karşısında şaşkına dönen Sürmeneli, "Bu büyük tecrübeye biraz saygı" ifadeleriyle eleştirilere tepki gösterdi. 

Tokyo 2020 Olimpiyatlarında boks dalında ülkemize ilk kez altın madalya kazandıran Busenaz Sürmeneli'nin, antrenörü Cahit Süme ile bir televizyon kanalında yapılan röportaj, sosyal medyanın gündemine oturdu. Altın madalyanın Sürmeneli yerine hocasının boynunda olmasını eleştiren kişilere cevap veren boks şampiyonu, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hocasına destek oldu. 

Busenaz Sürmeneli, paylaşımında, ilgili fotoğrafı kullanarak, "Burada yazılanları hayretle okudum gerçekten lütfen sakin olun, çok çirkin ifadeler var maalesef... Hocamın madalyayı elimden zorla alıp boynuna taktığını mı düşünüyorsunuz? Yapmayın gerçekten. 13 yılda beni büyük emeklerle yetiştiren bu büyük tecrübeye biraz saygı" ifadelerine yer verdi.

Tokyo Olimpiyat şampiyonundan madalya eleştirilerine cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...