Tgrt Haber
02 Ocak 2023 10:38 - Güncelleme : 02 Ocak 2023 10:49

Beşiktaş'tan taraftarına 2023 sürprizi: Cengiz Ünder için harekete geçildi

Beşiktaş ara transfer döneminde yeni yılda bomba bir ismi gündemine aldı. Siyah-beyazlılar milli futbolcu Cengiz Ünder için harekete geçti. Marsilya ile büyük oranda anlaşma sağladığı Ünder'in kararı bekleniyor.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Akşam
Beşiktaş'tan taraftarına 2023 sürprizi: Cengiz Ünder için harekete geçildi
Cengiz Ünder,Beşiktaş

Kanat mevkilerini güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Galatasaray’ın da gündeminde olan milli futbolcu Cengiz Ünder’i transfer listesine ekledi. Oyuncunun kiralanması için Marsilya ile anlaşma sağlanırken, Cengiz Ünder’in kararını vermesi bekleniyor. Beşiktaş’tan karar için süre isteyen milli futbolcunun Türkiye’ye dönmesi kesin gözüyle bakılıyor.

CENGİZ ÜNDER TRANSFERİ İÇİN MARSILYA İLE ANLAŞMA TAMAM

Ara transfer döneminde taraftarına büyük hediyeler vermek isteyen Beşiktaş, Marsilya’nın kadroda düşünmediği Ünder için tüm imkanları seferber etti. Ünder ile görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, Fransız ekibiyle büyük oranda el sıkıştı.

IGOR TUDOR'UN GELİŞİYLE GÖZDEN DÜŞTÜ

Avrupa'da top koşturmaya devam etmek isteyen Cengiz Ünder, forma şansı bulamadığı Marsilya'da sezonu bu şekilde tamamlamaya da razı değil. Kendisine gelecek tüm teklifleri değerlendirecek olan Cengiz Ünder, Avrupa'nın majör liglerinden cazip bir teklif almaması durumunda Süper Lig'e kiralık geri dönebilir.
Geride bıraktığımız sezonda Marsilya'nın en önemli ismi olan Cengiz Ünder, Igor Tudor'un gelişiyle gözden düştü. 25 yaşındaki milli futbolcu bu sezon toplam 21 maça çıkarken sadece 1 gol, 1 asist üretebildi.

Kaynak: TGRT Haber, Akşam
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...