Tgrt Haber
30 Temmuz 2022 19:45 - Güncelleme : 30 Temmuz 2022 19:51

Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması: Provokatif kişilere taraftar cevap verecek

Beşiktaş, genç oyuncu Emirhan İlkhan’a transfer teklifi geldiğini ve oyuncunun kulüpte kalmasını istediklerini belirtti. Emirhan İlkhan da transfer konusuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan açıklaması: Provokatif kişilere taraftar cevap verecek
Beşiktaş,Emirhan İlkhan

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta genç yetenek Emirhan İlkhan’ın İtalyan ekibi Torino’ya transfer olacağı öne sürüldü.

Beşiktaş, genç oyuncu Emirhan İlkhan’ın transfer iddialarına yönelik açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Yeni sezon öncesi Teknik Direktörümüz ile ilgili yanlı ve art niyetli haberlerin ardından şimdi de futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili yanlı ve kasıtlı haberlerden dolayı bir açıklama daha yapmak zorunluluğu doğmuştur.

Futbolcumuz Emirhan İlkhan ile ilgili transfer teklifi gelmiştir. Yönetim Kurulumuzun futbolcunun takımda kalması yönünde isteği ve tutumu vardır.

Futbolcumuzla kulübümüzde kalması yönünde ısrarlı görüşmelerimiz devam etmektedir. Bundan sonra yapılacak transfer görüşmeleri de bu çerçevede yürütülecektir.

Kulübümüz için en doğrusunu yapmak için çalışırken, kötü niyetli ve şahsi hesapları olan kişilerin sosyal medyada yaratmaya çalıştığı sözde fırtınaya aklıselim Beşiktaşlıların itibar etmediğini biliyoruz. Bu tarz tavır ve tutumlar, bizi Beşiktaş’a en doğru şekilde hizmet etme kararlılığından alıkoyamaz.

Birlik beraberlik sezonu ilan ettiğimiz yeni sezon öncesi bu kötü niyetli ve provokatif amaçlı kişilere en doğru cevabı takımımıza destek olarak vermek üzere taraftarlarımızı bu akşam Vodafone Park’a sezon açılış maçımıza bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

EMİRHAN İLKHAN'DAN AÇIKLAMA

Beşiktaş'ın genç yıldızı Emirhan İlkhan, sosyal medya hesabından hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili açıklamada bulundu. İlkhan, şu ifadeleri kullandı:

"Kulübümle olan sözleşmeme imza atarken, yurt dışından uygun bir teklif gelmesi halinde belirli bir meblağ karşılığı ayrılabilmem için anlayış göstermelerini rica ettim. Süreç sonunda transferim olur ya da olmaz, bilemiyorum. Ancak bu durumun benim için de ne kadar zor bir süreç olduğunu paylaşmak istiyorum. Eğer yurt dışına gidersem, Beşiktaş'ı ve Türk futbolunu en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım."

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...