Tgrt Haber
16 Mart 2022 11:06 - Güncelleme : 16 Mart 2022 11:23

Beşiktaş'ın yıldızı Cyle Larin'e Arsenal talip oldu

Beşiktaş'ta yeni sezon için kadro planlaması hız kazandı. Kadroda ayrılacak isimler netleştiriliyorken Kanadalı yıldız Cyle Larin için yeni bir iddia ortaya atıldı. Arsenal'in Larin'in peşinde olduğu belirtildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: Fotomaç
Kartal, Cyle Larin'le ise henüz el sıkışmadı.
Kartal, Cyle Larin'le ise henüz el sıkışmadı.

Süper Lig’de bu sezon zirve yarışının gerisinde kalan Beşiktaş, Galatasaray derbisinde de 2-1’lik yenilgi aldı. Derbide alınan mağlubiyet sonrası siyah-beyazlılarda kadroda kalacak veya ayrılacak olan isimler tekrar gündeme geldi.

Yeni sezona iddialı girmek isteyen Beşiktaş transfer planlarını hızlandırmaya başladı. Genç kadro kurup büyük değişim sinyali veren Beşiktaş’ta gelecek sezonda bazı isimler kadrodan ayrılacak.

Sözleşmesi sezon sonu bitecek Ljajic, Jeremain Lens, Douglas, N'Sakala gibi isimlerin takımdan ayrılmasıyla maddi olarak büyük bir rahatlığa erişecek olan Beşiktaş'ta Vida, Güven, Larin ve Atiba'yla ise sözleşme uzatma görüşmeleri devam ediyor.

ARSENAL'DEN LARİN ATAĞI

Vida, Atiba ve Güven Yalçın ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya yakın olan Kartal, Cyle Larin'le ise henüz el sıkışmadı. Larin için Premier Lig devi Arsenal'in devrede olduğu iddia edildi.

'ARSENAL ELİNİ ÇABUK TUTTU'

İspanyol haber sitesi Todofichajes'te yer alan habere göre Arsenal, Kanadalı yıldızın transferi için ilk teması kurdu. Haberde şu ifadelere yer verildi:

"Birkaç yıldır Türk futbolunda öne çıkan kanat oyuncusu Cyle Larin sözleşmesinin bitimiyle birlikte kariyerinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır Larin'i yakından takip eden Arsenal elini çabuk tuttu ve şimdiden oyuncuyla görüşmelerini hızlandırdı. Arsenal'in Larin ile bir ön anlaşma yaptığı biliniyor. Böylece Larin, gelecek sezon Mikel Arteta'nın geniş kadrosunda kendine yer bulabilecek."

MİLAN DEVREYE GİRMİŞTİ

Kanat forvet oyuncusu Larin için daha önce İtalya Seri A takımlarından Milan'ın devreye girdiği öne sürülmüştü.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...