Tgrt Haber
14 Haziran 2023 19:09 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 19:09

Emre Belözoğlu'na tepki gösteren Caner Erkin Başakşehir'den ayrıldı 

Ziraat Türkiye Kupası'n finalinde Fenerbahçe'ye karşı ilk 11'de başlayan ve 34'üncü dakikada oyundan alınan Caner Erkin'in Emre Belözoğlu'na gösterdiği tepki gündem olurken, Başakşehir'den ayrılık haberi geldi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Emre Belözoğlu'na tepki gösteren Caner Erkin Başakşehir'den ayrıldı 
Caner Erkin,Başakşehir

Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan Başakşehir henüz karşılaşmanın ilk saniyelerinde kalesinde gördüğü golle büyük bir şok yaşarken, mücadelenin 29. dakikasında rakibi karşısında 2-0 geriye düşmüş ve bu durum teknik direktör Emre Belözoğlu'nu oldukça kızdırmıştı.

Henüz 34. dakikada 3 değişiklik birden yapan Belözoğlu, Serdar Gürler, Caner Erkin ve Lucas Biglia oyundan çıkarlarken Adnan Januzaj, Eden Karzev ve Lucas Lima oyuna dahil etmişti.

FORMASINI YERE FIRLATMIŞTI

Kenara gelen isimlerden Caner Erkin'in oyundan çıkarken sergilediği hırçın tavır gözlerden kaçmmazken, hocasının yanından geçtikten sonra önce elindekini daha sonra formasını yere fırlatmıştı.

YOLLAR AYRILDI 

Başakşehir, sözleşmesi sona eren Caner Erkin'in takımdan ayrıldığını açıkladı. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...