Tgrt Haber
13 Haziran 2015 18:27

Balıkesirspor'da Cihat Arslan istifa etti

Balıkesirspor Teknik Direktörü Arslan, istifa etti.

Balıkesirspor'da Cihat Arslan istifa etti
balıkesirspor, istifa, teknik direktör,

Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Balıkesirspor'da  oyunculardan sonra teknik direktör Cihat Arslan da takımdan ayrıldı. Kulüp Tesisleri'nde yöneticilerden Zeki Çıkrıkçı ve Mustafa Bilsem ile  basın toplantısı düzenleyen Arslan, Süper Lig takımlarında görev almak için  görevinden ayrıldığını, ancak henüz herhangi bir takım ile anlaşmadığını söyledi.
 
Balıkesirspor'u çok sevdiğini, buna karşılık kariyerini düşünmek  zorunda olduğunu ifade eden Arslan, şöyle konuştu: "Çok sevdiğim bir takımda çalıştım. Ayrılıyorum ve sevinçli değilim.  Benim için çok zor bir karardı. Belki de 45 senelik hayatımda 25-30 senelik  futbol yaşamım var. Hayatımda belki de ilk defa kendime göre bir karar aldım. İlk  defa  'Hayır' dedim. Profesyonel lig için bu kararı verdim. Burada beni üzecek en  ufak bir tavır ve davranış olmadı. En ufak bir kaş çatması bile görmeden  ayrılıyorum. Ama böyle olması gerekiyordu benim açımdan. Hayırlısı olsun. Allah  iki tarafı da mahcup etmesin."
 
Cihat Arslan, bir soru üzerine Akhisar Belediyespor ile herhangi bir  anlaşma yapmadığını belirtti. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...