Tgrt Haber
15 Mart 2019 17:28

Arda Turan'dan terör tepkisi! 'Bir gün o acı gelir kapımıza dayanır'

Başakşehir'in yıldızı Arda Turan, Yeni Zelanda'da iki camiye cuma vakti yapılan hain terör saldırısına tepki gösteren bir paylaşım yaptı.

Arda Turan'dan terör tepkisi! 'Bir gün o acı gelir kapımıza dayanır'
arda turan

Arda Turan, Instagram'da Türkçe ve İngilizce yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Tüm dinlerde insan en kutsal varlıktır. Bu dünyayı güzelleştiren, yaşanır kılan insandır. Ama yine aynı insan, bazen bu dünyayı cehenneme de çevirebilir. Bazı acılar vardır ki; tüm insanlığın tek yumruk olup tepki vermesini gerektirir. Bugün de o acılardan birini yaşıyoruz. İbadet ederken, bir caninin kurşunlarına hedef olan insanların yasını tutuyoruz. Bu açık bir terör saldırısıdır ve dünyada hiçbir din bir terör saldırısına kılıf olarak kullanılamaz. Bu; senin, benim, onun acısı değil. Bu hepimizin acısı. O yüzden tüm dünya tek yumruk olup bu vahşete tepki göstermelidir. Acıları ayırt etmeye başlarsak, bir gün o acı gelir kapımıza dayanır. O yüzden nerede yaşanırsa yaşansın; teröre lanet olsun!"

Arda Turan'dan terör tepkisi! 'Bir gün o acı gelir kapımıza dayanır'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...