Tgrt Haber
07 Aralık 2016 00:14

Arda Turan Hat Trick yaptı golleri ve asisti İZLE | M'Gladbach Barcelona maçı özeti 07.12.2016

Arda Turan M'Gladbach maçında hat trick yaptı. Arda Turan 3 gol ve 1 asistlik performansıyla parmak ısırttı. Yıldız futbolcumuz bununla da kalmayarak Messi'ye de asist yaptı. İşte Arda Turan Barcelona golleri ve asisti. Barcelona ve M'Gladbach maçına ve özetine dair tüm detaylar.

Arda Turan Hat Trick yaptı golleri ve asisti İZLE | M'Gladbach Barcelona maçı özeti 07.12.2016
arda turan, arda turan barcelona, arda turan hat trick, barcelona mgladbach, arda turan golleri izle,

Arda Turan M'Gladbach maçında hat trick yaptı ve herkes Arda Turan'ı konuşuyor. Barcelona'nın M'Gladbach'la karşılaştığı Şampiyonlar Ligi maçında Katalan ekibi Messi'nin golüyle öne geçti. Arjantinli yıldızın golünde asisti yapan isim Arda Turan oldu.

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Arda Turan, Barcelona'nın M'Gladbach'la karşılaştığı mücadelede takımını öne geçiren golün asistini yaptı. Milli futbolcunun Arjantinli yıldızla yaptığı ikili oyun taraftarlardan büyük alkış aldı.

Arda'dan 3 gol 1 asist

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, 1 asist yaptığı M'Gladbach maçında 2 de gol atma başarısı gösterdi. Yıldız futbolcunun attığı bu gol sosyal medyada Katalan medyasına bir cevap olarak yorumlandı.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde M'Gladbach ile karşı karşıya geliyor. Arda Turan, 1 asist yaptığı mücadelede 2 de gol atma başarısı gösterdi. Arda Turan M'Gladbach maçında hat trick yaptı. Arda Turan 3 gol ve 1 asistlik performansıyla parmak ısırttı. Yıldız futbolcumuz bununla da kalmayarak Messi'ye de asist yaptı. İşte Arda Turan Barcelona golleri ve asisti. Barcelona ve M'Gladbach maçına dair tüm detaylar.

İspanya Arda Turan'ı konuşuyor!

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçlarında 3 gol ve 1 asistlik performansıyla adeta "yıldızı parlayan" Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.
Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yendikleri UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçlarında 3 gol ve 1 asistlik performansıyla adeta "yıldızı parlayan" Arda Turan'dan övgüyle bahsetti.

İspanyol teknik adam, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 gol atıp 1 asist yaparak attıkları 4 golde imzası bulunan Arda ile ilgili soruları yanıtladı.

Arda'nın forvette sol kanatta oynadığında daha çok gol pozisyonuna girdiğini, top kaybetmediğini ve kaleye daha yakınlaştığını vurgulayan Luis Enrique, "İçeride oynadığı zaman da benim hoşuma gidiyor. Her pozisyonda oynayabilir. Arda için memnunum. Bu sezon çok gol atıyor." diye konuştu.

Barcelonalı futbolculardan Denis Suarez ise Arda'nın, Neymar'ın olmadığı sezon başında da bu pozisyonda oynarken aynı performansı gösterdiğini hatırlattı.

Arda Turan'ın iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Denis Suarez, "Umarım bu zamanın zevkini çıkarmaya devam eder." dedi.

Öte yandan, müsabakanın ardından İspanyol basın mensuplarının merakla beklediği Arda Turan, hat-trick yaptığı maçın topunu da yanına alıp, gazetecilere konuşmadan stadyumdan ayrıldı.

- "Arda golle özür diliyor"

İspanyol basınının internet sayfalarında Barcelona-Borussia Mönchengladbach maçıyla ilgili haber ve yorumlarda Arda Turan'ın ismi öne çıktı.

As gazetesi, "Arda golle özür diliyor", Marca ise "Barcelonalı taraftarların, Real Madrid'e beraberlik golünü getiren Arda Turan'ın faulünü unutmaları kolay değil ama şu da bir gerçek ki bu geceki gibi bir Arda her şeyi daha kolaylaştırır" yorumlarını yaptı.

Sport, "Barça, Arda Turan'ın hat-trick'i ile tekrardan gülmeye başladı", La Vanguardia "Arda Turan affını kazandı", El Pais, "Arda, Borussia Mönchengladbach'a acımadı", El Mundo da "Arda özrünü kazandı" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndan lider çıkmayı garantileyen İspanyol Barcelona'da milli futbolcu Arda Turan geceye damga vurdu. Barcelona'nın konuk ettiği Alman ekibi Borussia Mönchengladbach'ı 4-0 yendiği maçta 3 gol atarak "hat-trick" yapan ve bir asistle oynayan milli futbolcu 74 dakika sahada kaldı.

Şampiyonlar Ligi'nde "hat-trick" yapan 3. Türk

Arda Turan, Borussia Mönchengladbach kalesine 3 gol birden göndererek, bu kulvarda "hat-trick" yapan üçüncü Türk futbolcu olmayı başardı.
Daha önce 2004-2005 sezonunda Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'nin Manchester United'ı İstanbul'da 3-0 yendiği maçta, 2012-2013 sezonunda ise Burak Yılmaz, Galatasaray'ın deplasmanda CFR Cluj'ü 3-1 yendiği müsabakada "hat-trick" yapmışlardı.
Arda Turan, kariyerinde ikinci kez bir maçta 3 gol birden atma başarısı da gösterdi. Milli futbolcu, daha önce 4 Mayıs 2008 tarihinde Galatasaray'ın deplasmanda Sivasspor'u 5-3 yendiği Süper Lig maçında rakip fileleri 3 kez havalandırmıştı.

Gollere sevinmedi

İspanya Ligi'nde (La Liga) hafta sonu Real Madrid ile oynanan ve 1-1 berabere tamamlanan maç sonrası eleştirilerin hedefi olan Arda'nın, attığı 3 golün ardından da sevinmemesi dikkati çekti. Milli oyuncunun bu hareketi, İspanyol basınında kendisiyle ilgili yer alan ağır eleştirilere bir yanıt olarak yorumlandı.

Karşılaşmanın 74. dakikasında oyundaki yerini Marc Cardona'ya bırakan Arda Turan, stattaki taraftarlarca ayakta alkışlandı.

Bu sene takımdaki en golcü 3. futbolcu

Bu sezon Barcelona formasıyla 7. golünü (2 İspanya Süper Kupası, 2 La Liga, 3 Şampiyonlar Ligi) atan Arda, takımında Messi (20) ve Luis Suarez'den (12) sonra en çok gol atan 3. futbolcu olup, Neymar'ı (6) geride bıraktı.
Barcelona, Borussia Mönchengladbach'a karşı aldığı galibiyet sonrasında (C) grubunu 15 puanla lider olarak tamamladı.


BARCELONA'NIN FACEBOOK SAYFASI ARDA İLE DOLDU

Arda Turan'ın attığı 3 gol ve asist sonrası, Barcelona kulübünün resmi Facebook sayfası Arda Turan'ın resimleriyle adeta doldu taştı.

Arda Turan Hat Trick yaptı golleri ve asisti İZLE | M'Gladbach Barcelona maçı özeti 07.12.2016

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...