Tgrt Haber

Antalyaspor, İsrailli futbolcusunu yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bıraktı

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: TGRT Haber
14 Ocak 2024 19:02 - Güncelleme : 14 Ocak 2024 20:05
Antalyaspor, İsrailli futbolcusunu yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bıraktı
Antalyaspor,İsrail,Gazze

Antalyaspor'un Trabzonspor karşısında beraberlik golünü atan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel’in gol sevinci dikkat çekti. Antalyaspor yönetimi oyuncuyu kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Antalyaspor-Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç tepki çekti.

28 yaşındaki futbolcu attığı golden sonra el bileğindeki yazıyı kameralara gösterdi. Yazıda 7 Ekim 2023 gününe (İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başladığı tarih) dikkat çekilmesi ve davut yıldızının bulunması, sosyal medyada tepki çekti. Futbolseverler, Jehezkel'in çocukların öldürüldüğü savaşta İsrail'e destek mesajı gönderdiğini iddia etti.

Antalyaspor yönetimi futbolcunun yaptığı gol sevicinden sonra kadro dışı bıraktığını açıkladı.

Antalyaspor: "Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68. dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel’in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir."

Jehezkel, ülkemizde Filistin için yapılan saygı duruşu kararına uymamış ve 1 hafta boyunca geçici olarak kadro dışı kalmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...