Tgrt Haber
18 May 2022 16:53 - Güncelleme : 18 May 2022 17:40

Trabzonsporlu hukukçular düğmeye bastı: Ali Koç hakkında suç duyurusu

Trabzonsporlu hukukçular, bordo mavililerin şampiyonluğundan sonra yaptığı açıklamalar nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor'un bayrağını köprüden indirmeye çalışan koyu Fenerbahçe taraftarı Rambo Okan hakkında suç duyurusunda bulundu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Trabzonsporlu hukukçular düğmeye bastı: Ali Koç hakkında suç duyurusu
Fenerbahçe,Ali Koç

Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor ile lig ikincisi Fenerbahçe arsındaki gerginlik yargıya taşınıyor. Bordo-mavili taraftarların şampiyonluğu kazandıkları maçın öncesinde tribünlerde açtıkları pankart iki kulüp arasında iplerin gerilmesine neden olmuştu. Fenerbahçe cephesinde Ali Koç'un yaptığı açıklamalar da Trabzonsporlular tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Trabzonsporlu Hukukçular Derneği, son günlerde taraftarlar arasında yaşanan olayların ardından açıklamalar yapan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve üç denemede boğaz köprüsündeki şampiyonluk bayrağını kesen 'Rambo Okan' lakaplı taraftar Okan Güler hakkında suç duyurusunda bulundu.

"TRABZON'A KARŞI NEFRET HAVASI OLUŞTURMA ÇABASI"

Dernekten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Aynı amaca hizmet eden üslup ve söylemleri ile Trabzon ve Trabzonsporlulara yönelik ülke çapında nefret havası oluşturmaya çalışan, hedef gösteren ve neticesinde üzücü olayların yaşanmasına sebebiyet veren şüpheliler; Okan Güler (Rambo Okan) ve Y. Ali Koç hakkında suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu aşamadan sonra söz yargının olup tekraren tüm spor camiasını sağduyuya ve sükunete davet ediyoruz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...