Tgrt Haber
12 Aralık 2020 00:15

Sağlık Bakanı Koca: İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli’de günlük vaka sayısı düşüşte

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, günlük vakalarda İstanbul, İzmir, ve Kocaeli'de yüzde 30 Ankara'da ise yüzde 40 düşüş olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanı Koca: İstanbul, Ankara, İzmir ve Kocaeli’de günlük vaka sayısı düşüşte
fahrettin koca,koronavirüs

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli valileri, il sağlık müdürleri ve halk sağlığı başkanlarıyla online görüşerek son durumu değerlendirdirdi

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından "İstanbul, İzmir ve Kocaeli’de yüzde 30, Ankara’da ise yüzde 40 günlük vakada düşüş oldu. Ancak hastane ve yoğun bakımlarda hasta yükü devam ediyor. Yoğun bakım doluluk oranı İstanbul’da yüzde 67, İzmir’de yüzde 78, Kocaeli ve Ankara’da yüzde 72. Tedbirlere sıkı uyup elbirliği ile gayret edince, sonuç almak daha kolay. Hepimiz sorumluluğumuzun bilincinde olalım. Ara vermeden mücadeleye devam; birlikte kazanacağız." mesajını paylaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...