Tgrt Haber
19 Nisan 2023 14:41 - Güncelleme : 19 Nisan 2023 14:50

8 günde 3 kilo verdiren şifalı yoğurt kürü! Her gün tüketen filinta gibi oluyor

Kalsiyum deposu bir süt ürünü olan yoğurdun yağ yakımını hızlandırdığını bilmeyen yoktur. İçeriğindeki sayısız vitamin ve mineralle hastalıklara da kalkan olan yoğurdun bazı sağlıklı besinlerle bir araya gelmesi, kilo verme üzerinde müthiş bir etki sağlıyor. Peki, sağlıkla ve hızla kilo verdiren şifalı yoğurt kürü nelerden oluşuyor, nasıl yapılıyor? İşte detaylar…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
8 günde 3 kilo verdiren şifalı yoğurt kürü! Her gün tüketen filinta gibi oluyor
yoğurt,beslenme,diyet,yoğurt kürü

Potasyum, fosfor, riboflavin, iyot, çinko, A, E ve B vitaminleri kaynağı olan yoğurt, tam bir kalsiyum deposu. Mide hastalıklarına, yüksek tansiyona, kolesterole, kalp ve damar hastalıklarına karşı güçlü bir kalkan oluşturan yoğurt, bazı sağlıklı besinlerle birleşerek kilo vermeye yardımcı oluyor. 8 günde 3 kiloya kadar vermenizi sağlayan yoğurt kürü, bağışıklık sistemini de güçlendiriyor.

3 KİLO VERDİREN YOĞURT KÜRÜ

Sağlıkla kilo vermek için birçok yöntemin ve diyetlerin denendiği günümüzde uzmanlar, doğru ve dengeli beslenmenin kilo kontrolünü en iyi sağlayan yöntem olduğunu savunuyor. Ancak, kilo vermeyi hızlandıran bazı muhteşem besinler elbette var. Karbonhidrat tüketimini sınırlandırarak bu besinlerden yararlandığınızda kilo vermeniz kaçınılmaz olacaktır. Şimdi gelelim efsane yoğurt kürüne! Bu yoğurt kürünü her gün bir kase tükettiğinizde metabolizmanız hızlanacak, yağ yakımınız artacaktır.

1 kase tam yağlı yoğurt,

Bir tutam ellerinizle kopardığınız maydanoz,

Bir tutam dereotu,

1 ya da 2 yaprak taze nane yaprağı,

Yarım limon suyu

Bu karışımı her gün düzenli olarak kahvaltı ile öğlen yemeği arasında tüketmek, kilo verme hızınızı arttırıyor, bağışıklığınızı güçlendiriyor.

8 günde 3 kilo verdiren şifalı yoğurt kürü! Her gün tüketen filinta gibi oluyor

Bir diğer yoğurt kürü ise göbek bölgesindeki yağlarda etkili sonuç veriyor. Soğanlı yoğurt kürünü yine günde bir kâse tüketmek yeterli oluyor.

4 dal nane,

1 kase tam yağlı yoğurt,

1 dal taze soğan,

1 avuç semizotu,

Küçük şekilde doğradığınız yeşillikleri yoğurtla karıştırın ve her gün tüketin.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...