Tgrt Haber
31 Ekim 2021 23:27

Süleyman Soylu son anketi paylaştı: CHP ile puan farkı...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2023 seçimlerinde muhalefete büyük bir ders vereceklerini söyledi. Elindeki son anket sonucu paylaşan Bakan Soylu, "CHP ile aramızdaki puan farkı 15" dedi.

Süleyman Soylu son anketi paylaştı: CHP ile puan farkı...
SÜLEYMAN SOYLU,ANKET,SEÇİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Muş İl Başkanlığı Genişletilmiş Danışma Toplantısı'na katıldı. Toplantıda konuşan Bakan Soylu, son anket sonuçlarına ilişkin bilgi verdi. CHP ile aralarındaki puan farkının 15 olduğunu söyleyen Soylu, "Ama bu az. Bu millet size 2023'te öyle bir ders verecek ki kendi partinize gelemeyeceksiniz. 2023'te arkanızda Amerika da olsa, Avrupa da olsa silineceksiniz" açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin 20. yüzyıldaki tüm problemleri ve bunların 21. yüzyıla nasıl taşındığını iyi analiz ettiğini dile getiren Bakan Soylu, “Kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la ve onun yol arkadaşları olan sizlerle beraber, bu problemlere doğru çözümler üretmiştir. Her şeyden önce büyük bir devlet gücü üretti. İkincisi; Türkiye, terörle beraber, terörizmle de mücadele etti. Ve üçüncüsü; her türlü meselenin konuşulabildiği, ret-inkar-asimilasyon politikalarının terk edildiği bir ortamı oluşturmuştur. Bizim terörle mücadelede ortaya koyduğumuz bu bakış, özellikle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin verdiği hızlı karar alma avantajıyla çok daha yüksek bir performans üretmiştir" diye konuştu.

"PARALAR PKK'YA DEĞİL MİLLETE HİZMET İÇİN HARCANDI"

Belediyeleri teröre yönelik bir kaynak üretme merkezi haline getiren anlayışın yıkıldığını belirten Bakan Soylu, "Benzer şekilde bazı sivil toplum örgütleri üzerinden belediyelere kaynak ve eleman temin eden bir anlayışı, bir uygulamayı tamamen işlevsiz hale getirdik; hem çocukların dağa kaçırılmasının önüne geçtik, hem de paraların PKK’ya değil millete hizmet için harcanmasının önünü açtık. Netice itibariyle Türkiye’de vesayet eliyle yıllarca Kürdü, Aleviyi, dindarı, bu ülkenin her kesimini yaftalamaya çalıştılar” ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE, AYAĞINA VURULMAK İSTENEN PRANGAYI SÖKÜP ATTI"

Batı'ya tabi olmayanların, Batı'yı tapınak bellemeyen herkesi ötekileştirmeye çalıştıklarını dile getiren Soylu, “Etrafımızdaki coğrafyanın istikrarsızlığını, bizim üzerimize bir vesayet aracı olarak kullanmak istediler. Şunu söylemek istiyorum. Tam 20 yıldır Amerika ve Avrupa, bir taraftan terör eliyle, bir taraftan ekonomi eliyle bir taraftan oluşturduğu uluslararası baskı sistemiyle, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi ile üzerimize geldiler. Kim bu millet için ayağa kalktıysa tepesine vurdular. ‘Sizi parçalayacağız, size böleceğiz, Kürdü ayıracağız, Türkü ayıracağız’ dediler. Türkiye, bunların hepsini elinin tersiyle itmiş; Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı'nın gücüyle beraber, sizlerin demokrasi mücadelesindeki emeğinizle, samimiyetinizle beraber, ayağına vurulmak istenen bu prangayı söküp atmıştır" dedi.

Süleyman Soylu son anketi paylaştı: CHP ile puan farkı...İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Muş'ta önemli açıklamalarda bulundu

"KILIÇDAROĞLU, AKŞENER VE HDP DUYSUN..."

Konuşmasında muhalefete de yüklenen İçişleri Bakanı Soylu, "Kılıçdaroğlu AK Parti teşkilatını kendisiyle karıştırıyor.  15 Temmuz'da bizim Cumhurbaşkanımızı ortadan kaldırmaya yönelik hamlede, Cumhurbaşkanımız Marmaris'ten kalkıp uçağa bindi ve Amerika da takip ediyor herkes de takip ediyordu. Onun için cesaretli olmak lazım. Onun için imanlı olmak lazım. O İstanbul'a geldi, Kılıçdaroğlu eve kaçtı, gizlendi. Bu millet kaçana güvenmez, hiçbir şey teslim etmez. HDP de Kılıçdaroğlu da Meral Akşener de duysun. 2023'ü 2023 olarak görmeyin. Cumhuriyetimizin 100. yılı ama 21. yüzyılda başladığımız yolculuğun 2053 ve 2071'in en önemli durağı olarak görün. Bizim meselemiz 2023 ile bitmiyor. Türkiye'nin meselesi, AK Parti'nin meselesi, Cumhur İttifakı'nın meselesi ve bu milletin meselesi 2023'te başlıyor" şeklinde görüş belirtti.

"CHP İLE ARAMIZDAKİ FARK 15 PUAN"

Son anket sonuçlarıyla ilgili bilgi veren Süleyman Soylu, şöyle konuştu:

"Onlar 2023'e kadar kendilerini mağlup olacakları tabanlarını oyalamaya çalışıyorlar. Bunlar eski siyasi oyanlarıdır. Biz bunları çok gördük. O eski Türkiye'de kaldı. Şimdi yeni Türkiye'de Tayyip Erdoğan'ın siyaset felsefesi var. Şunu altını çizerek söylüyorum. Bu ay, geçen ay ve ondan önceki ayda CHP ile aramızdaki puan farkı 15'tir. Ama bu az. Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş ya, 2023 geldi diye havaya girdiler ve birbirilerine girdiler. Cumhurbaşkanlığını paylaşamıyorlar. Siz, sizlere verilenlerin kıymetini bilmiyorsunuz. Bu millet size 2023'te öyle bir ders verecek ki kendi partinize gelemeyeceksiniz. 10 büyükelçi bildiri yayınladı, bir tek muhalefetin sesi çıkmadı. Sadece Recep Tayyip Erdoğan aslan gibi kükredi. Milletimizin, ülkemizin, devletimizin itibarını o kendi Batı ittifaklarına teslim etmedik. 2023'te Kılıçdaroğlu, HDP'liler, arkanızda Amerika da olsa, Avrupa da olsa silineceksiniz,"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...