Tgrt Haber
24 Mart 2023 09:50 - Güncelleme : 24 Mart 2023 10:22

Son dakika! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu rahatsızlandı: Şiddetli bel ağrısı nedeniyle tedavi görecek

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana bölgedeki çalışmaları aralıksız takip edip, koordine eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaşadığı şiddetli bel rahatsızlığı nedeniyle tedavi olacağı ve bir süre dinleneceği öğrenildi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Son dakika! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu rahatsızlandı: Şiddetli bel ağrısı nedeniyle tedavi görecek
Süleyman Soylu,Son dakika,Deprem bölgesi

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde bölgede büyük bir yıkıma neden oldu. On binlerce kişinin hayatının kaybettiği felaketin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlara bölgedeki çalışmaları yerinden takip ve koordine etmeleri için talimat verdi. Felaketin ilk anından bu yana bölgede olan bakanlardan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, rahatsızlandı.

BİR SÜRE DİNLENECEK

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre, Bakan Soylu’nun son günlerde yaşadığı şiddetli bel rahatsızlığı nedeniyle tedavi olacağı ve bir süre dinleneceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...