Tgrt Haber
04 Haziran 2023 12:12 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 12:35

İçişleri Bakanlığında Ali Yerlikaya dönemi başladı: Benim için büyük onur

Son dakika haberi... İçişleri Bakanlığında görev teslim töreni yapıldı. Eski İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni görevini devraldığı Süleyman Soylu'ya hitaben "Hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük onur" ifadelerini kullandı.

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
İçişleri Bakanlığında Ali Yerlikaya dönemi başladı: Benim için büyük onur
Ali Yerlikaya,İçişleri Bakanı,Süleyman Soylu

İçişleri Bakanlığında görev teslim töreni başladı. Süleyman Soylu görevini halefi Al Yerlikaya'ya devretti. Törende konuşan Bakan Soylu, "Aziz milletimizin emrinde olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Hepinizi sevgiyle yad ediyorum" derken, Yerlikaya, Soylu'ya hitaben yaptığı konuşmada "Hizmet bayrağını sizden devralmak benim için büyük onurdur" ifadelerini kullandı.

"HUKUK VE İNSAN HAKLARINDAN TAVİZ YOK"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamaları:

"Sayın bakanıma şükranlarımı sunuyorum. Hizmet bayrağını sizden devralmak bizim için bir onur. Edirne'den Hakkari'ye bayrağımızın dalgalandığı her yerde 85 milyon insanımızı huzur ve güven içinde yaşatmak, bölünmez bütünlüğü muhafaza etmek varlık sebebimizdir. Mavi vatanımızın her bir damlası bize emanet. Milletimizin her bir ferdi bize emanet. Biz milletimizin emrindeyiz. Görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır. Bundan taviz verilmeyecektir."

Son dakika haberinin ayrıntıları geliyor...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...