Tgrt Haber
11 Şubat 2024 00:22 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 00:49

Son dakika: AK Parti İstanbul İl Kadın kolları başkan yardımcısı vefat etti

Son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın trafik kazasında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika: AK Parti İstanbul İl Kadın kolları başkan yardımcısı vefat etti
AK Parti,,Vefat,Ömer Çelik,İstanbul,

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik üzücü haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Çelik, İstanbul İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatma Sevim Baltacı'nın trafik kazasında hayatını kaybettiğini açıkladı.

Ömer Çelik sosyal medya hesabı X üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul İl Kadın Kolları başkan yardımcımız Fatma Sevim Baltacı'yı geçirdiği elim trafik kazası sonucu kaybettik. Değerli yol arkadaşımızın vefatından dolayı çok üzgünüz.

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Teşkilatımızın ve ailesinin başı sağolsun." dedi.

Son dakika: AK Parti İstanbul İl Kadın kolları başkan yardımcısı vefat etti - 1. Resim

AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI KABAKTEPE: ACIMIZ TARİFSİZ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "AK Parti İstanbul Kadın Kolları İl Başkan Yardımcımız Değerli Fatma Sevim Baltacı'yı gerçekleşen elim bir trafik kazasında kaybetmiş bulunmaktayız. Acımız tarifsiz. Vefat eden kardeşimizin kıymetli ailesine baş sağlığı, yakınlarına ve tüm AK Parti ailemize sabırlar diliyorum. Mekanı cennet makamı âli olsun inşallah." ifadelerini kullandı.

FATMA SEVİM BALTACI KİMDİR?

Fatma Baltacı 22 Ekim 1981’de İstanbul Fatih ilçesinde doğdu. Aslen Trabzon'lu olan Baltacı orta ve lise ögrenimini Eyüp Anadolu İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 2007 - 2014 yılları arası tekstil sektöründe Yönetici-Stilist olarak çalıştı. Siyasi hayatına 2015 yılında Fatih İlçe Kadın Kolları Ar-Ge Birim başkanlığı ile başlayıp 2016-2023 yılları arası İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği ile ara vermeden devam etti. İl yönetim kurulu üyesi olarak teşkilatın çeşitli komisyon ve birimlerinde görev aldı (Teşkilat komisyonu , Ar-Ge , Tantım Medya, Shib-AK bülten sorumluluğu, Siyaset Akademisi eğitimi, İl kadın kolları İnsan Hakları Birim Başkanlığı) görevlerini yaptı. İstinye Üniversitesi Adalet 2. Sınıf öğrencisi olan Baltacı Evli Yabancı dil İngilizce ve Arapçadır.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...