Tgrt Haber
21 Kasım 2022 09:37 - Güncelleme : 21 Kasım 2022 14:36

Terör kampları vuruldu, Selahattin Demirtaş rahatsız oldu!

İstiklal Caddesi’ndeki hain terör saldırısı sonrası Suriye ve Irak’ın kuzeyine yönelik gerçekleştirilen ‘Pençe-Kılıç’ operasyonları eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı rahatsız etti. HDP gibi terör yuvalarına yapılan operasyonları ‘savaş’ olarak tanımlayan Demirtaş’ın sözleri büyük tepki çekerken terör örgütünün sözcülüğüne soyunması bir kez daha gözler önüne serildi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Terör kampları vuruldu, Selahattin Demirtaş rahatsız oldu!
selahattin demirtaş,operasyon,pençe kılıç

Taksim’de İstiklal Caddesindeki hain terör saldırısında 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 kişi ise yaralandı. Bebek katili teröristlerin hain saldırısı sonrasında Türkiye hüzne boğulurken kahraman Mehmetçik, Suriye ve Irak’ın kuzeyine ‘Pençe-Kılıç’ adı verilen hava harekatı gerçekleştirdi. Pençe Kılıç Operasyonu’nda 89 hedef imha edilirken çok sayıda terörist ise etkisiz hale getirildi.

HDP OPERASYONA TEPKİ GÖSTERDİ

Türkiye’nin BM 51. Maddesine dayandırılarak yaptığı  operasyona terör  yandaşları tepki gösterdi.  HDP  sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ‘operasyonları durdurun’ çağrısı yaparken örgüt lehine açıklamalarda bulunan kişiler Avrupa’da sokaklara indi.

DEMİRTAŞ OPERASYONU ELEŞTİRDİ

Eski HDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş da terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik gerçekleştirilen hava harekatına tepki gösterdi. Demirtaş, teröristlerin sözcülüğüne soyunarak Pençe Kılıç Operasyonu'na ilişkin skandal ifadeler kullandı

https://twitter.com/hdpdemirtas/status/1594415766102745091

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Demirtaş şu ifadeleri kullandı;

İstiklal'de kirli bir organizasyonla bomba patlatacak, masum insanları katledecekler. Bu vahşi terör saldırısının altındaki gerçekleri sorgulayanları susturmak için, onları terör yandaşı ilan edecekler. İstiklal'de katledilen kardeşlerimiz üzerinden doğan acıyı ve öfkeyi istismar ederek Kürtlerin başına bomba yağdıracaklar.

"BU KİRLİ SENARYOYA 'VATAN SAVUNMASI' DİYECEKLER"

Bu kirli senaryoya 'vatan savunması' deyip milli duyguları kabartarak oy devşirmeye çalışacaklar, şaşkın muhalefeti de peşlerine takacaklar. Savaşı desteklemeyenleri vatan haini ilan edecekler. Elinizi vicdanınıza koyun ve Allah rızası için doğruyu söyleyin, hakikat bu değil mi? Bu basit ve hazin denklemi çözmek çok mu zor?

"SAVAŞA HAYIR"'

Türk'ü Kürt'e, Kürt'ü Türk'e kurban etmeyeceğiz, kirli savaş politikalarına teslim olmayacağız, el ele verip büyük bir barış, kardeşlik, huzur, refah toplumu olacağız, Yaşasın Barış' demek çok mu zor? Bakın bunca haksızlığa ve zulme rağmen biz söylüyoruz; korkmayın, siz de söyleyin: Savaşa hayır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Talip ZEHİROĞLU 21 Kasım 2022 11:43

Selahattin Seni Allah Çıkarmasın o cezaevinden.

Sonraki Haber Yükleniyor...