Tgrt Haber
08 Şubat 2024 21:09 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 21:13

Ömer Çelik'ten muhalefete 'had bildirme' cevabı: Buradayız, hepinize yeteriz

Yerel seçimlere 54 gün kala siyaset sahnesi ısındı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefetin Cumhur İttifakı'na karşı, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na haddini bildireceğiz" dediğini öne sürerek Adana'dan seslendi: Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Ömer Çelik,AK Parti

Adaba Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda Adana'da Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylarının tanıtım töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefeti topa tuttu.

"HEPİNİZE HAD BİLDİRİZ"

Çelik, "Muhalefet partilerinden birisi çıkmış demiş ki, 'Yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na haddini bildireceğiz'. Ben de diyorum ki haddini bildireceğiz diyene. Bak biz Adana'dayız. Buradayız. Hepinize yeteriz ve hepinizin haddini bildirmeye hazırız, kararlıyız. Onlar 14 Mayıs'ta, 28 Mayıs'ta ne diyorlardı? 'Kemal Kılıçdaroğlu anketlere göre cumhurbaşkanı olacak' diyorlardı. Adana ne diyordu? 'Biz Bay Kemal'i Bay Bay Kemal yapmaya hazırız' diyordu. Şimdi genel başkanları gitti" dedi. 

Ömer Çelik'ten muhalefete 'had bildirme' cevabı: Buradayız, hepinize yeteriz - 1. Resim

ÖZGÜR ÖZEL'E 'TÖRÖR' ELEŞTİRİSİ 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan Çelik, "Başka bir genel başkan geldi. Fakat yine teröre destek verenlerle ittifaklarını sürdürmek için terörle yanaşık düzen yürüyenlerle ittifaklarını sürdürmek için her türlü hesabın kitabın içerisine giriyorlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...