Tgrt Haber
30 Ekim 2021 00:26

Muharrem İnce’ye Samsun’da davul-zurna şoku!

Samsun’da Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılan Muharrem İnce, halay çektiği sırada davul zurna sustu. Olayı anlamaya çalışan İnce, cebinden çıkarttığı 200 TL’yi davulcuya uzatarak tekrar çalmasını istese de başarılı olamadı. Yaşanan kısa süreli arbede sonrası eğlence kaldığı yerden devam etti.

Muharrem İnce’ye Samsun’da davul-zurna şoku!
Muharrem İnce,samsun,davul

Samsun’a çeşitli ziyaretler için gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ilginç bir olayla karşılaştı. Vatandaşları selamladıktan sonra oturan İnce, bir süre sonra meydanda oynayan vatandaşlara eşlik etmek için halaya katıldı. İnce oynarken davul-zurna sustu. Önce niye sustuğunu anlayamayan İnce, cebinden çıkarttığı 200 lirayı davulcuya uzatarak tekrar çalmasını istedi.

DAVULU SUSTURDU ARBEDE YAŞANDI

Davul ve zurna çalan müzisyenleri bir alkollü vatandaşın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin oynamasını istemediği için susturduğu anlaşılması üzerine kısa bir arbede yaşandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...