Tgrt Haber
14 Ocak 2022 17:57

Muharrem İnce’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Semra Güzel tepkisi: Niye kınayamıyorsun

CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce, teröristle samimi fotoğrafı çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’i kınamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

Muharrem İnce’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Semra Güzel tepkisi: Niye kınayamıyorsun
Muharrem İnce,kemal kılıçdaroğlu,,Semra Güzel

Adıyaman’da 2017 yılında terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonda öldürülen PKK’lı terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkan ve sözlü olduğunu itiraf eden HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’e tepkiler gelmeye devam ediyor.

“NİYE KINAYAMIYORSUN”

Hükümet tarafından peş peşe kınama mesajları ve tepkiler gelirken muhalefetin sessiz kalmasına CHP’den ayrılarak Memleket Partisi’ni kuran Muharrem İnce’den tepki geldi. Kayseri’de bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen İnce, HDP’li Semra Güzel hakkında açıklamalarda bulundu. HDP’li Semra Güzel’e tepki göstermeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren İnce, “"HDP’li bir vekilin teröristle fotoğrafı çıktı. Bir milletvekilinin teröristle fotoğrafı olmamalıdır. Bir milletvekilinin sokakta gezen vatandaşla olan fotoğrafının hesabı olmaz, vatandaşın kim olduğunu bilemezsin. Hırsızlıktan hapisten çıkıp gelmiş, bunu bilebilir misin? Burada kimsenin suçu yok ama bir milletvekili teröristle fotoğraf çektiremez. FETÖ, PKK fark etmez, milletvekilinin teröristle fotoğrafı yakışmaz. Savunmakta yakışmaz. Yok açılım süreciymiş de, yok buymuş da. Niye kınayamıyorsun. Açıkça çık ve kına. Ne var bunda yani. Ben FETÖ’yü de kınarım, PKK’yı da kınarım" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...