Tgrt Haber
05 Haziran 2023 10:46 - Güncelleme : 05 Haziran 2023 11:00

MI6 Başkanı Moore'un 'Hakan Fidan' hatası! Alay konusu oldu

Dışişleri Bakanlığına getirilen Hakan Fidan'ı tebrik etmek isteyen İngiliz İstihbarat Dairesi Başkanı Moore, yaptığı hata ile sosyal medyada alay konusu oldu: "Hay aksi! Utanç verici bu..."

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
MI6 Başkanı Moore'un 'Hakan Fidan' hatası! Alay konusu oldu
Hakan Fidan,MI6,Richard Moore

Eski MİT Başkanı Hakan Fidan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni Kabine'de Dışişleri Bakanlığı'na atanması dünya çapında ses getirdi. Fidan'a yurt dışından da tebrik yağdı. Bu isimlerden biri de İngiliz İstihbarat Dairesi (MI6) Başkanı Richard Moore oldu.

Ancak Moore sosyal medyadan yaptığı tebrik paylaşımında büyük bir hataya imza atınca sosyal medyada alay konusu oldu.

SAHTE HESABI ETİKETLEDİ

Moore Türkçe yaptığı paylaşımda, "Dost ve eski meslektaşıma yeni görevinde başarılar dilerim. Hayırlı olsun, bakanım!" ifadelerine yer verdi. Moore, paylaşımında Hakan Fidan'ın sosyal medya hesabını etiketlemek isterken bir hata yaptı. Çünkü Moore'un etiketlediği hesap Hakan Fidan'a ait değil, Fidan adına açılmış sahte bir hesaptı.

MI6 Başkanı Moore'un 'Hakan Fidan' hatası! Alay konusu oldu

Hatasını fark edene kadar sosyal medya kullanıcılarının alaylı paylaşımlarına maruz kalan MI6 Başkanı Moore, daha sonra yine Türkçe yazdığı bir paylaşımda daha bulundu. "Hay aksi, bu utanç verici!" diyen Moore, paylaşımına "Ama hesap bir parodi olsa bile iyi dileklerim gerçek!" sözleriyle devam edip gülümseyen yüz emojisi ekledi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...