Tgrt Haber
04 Şubat 2016 16:07

MHP’li ilçe başkanı istifa etti

ŞEREFLİKOÇHİSAR MHP İlçe Başkanı Sinan Ekinci, istifa etti.

MHP’li ilçe başkanı istifa etti
mhp,ilçe başkanı,sinan ekinci,

Ekinci istifası hakkında yaptığı açıklamada, "Değişimden yana tavır almam sebebiyle mevcut il teşkilatım ve genel merkezimle devam etmenin hiçbir anlamının kalmadığına inandığımız için bugün itibariyle yönetim kurulumla birlikte istifamı vermiş durumdayım" dedi.
 ’Sevgili hemşerilerim, aziz dava arkadaşlarım, ülküdaşlarım’ diyerek açıklamasına devam eden Ekinci, "Bilindiği üzere 7 Haziran sonrası 1 Kasım seçim sonuçları, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de MHP olarak bizleri derin üzüntüye gark etmiş olup, sebep-sonuç ilişkilerinin irdelenmesi, gerekli tedbirlerin alınması için çalışmaların yapılması gayet doğal ve normal bir milliyetçi taban adına üst kurul delegesi sıfatımla taraf olarak demokratik hakkımı ülkücü hareketin bekası ve başarısı adına imzamla destek oldum. 47 yıllık siyasi hareketin hak ettiği yer burası olmamalı diyoruz. 
 MHP Şereflikoçhisar  İlçe Başkanlığına en zor zamanda talip olarak son beş yılda elimden geleni yapmaya çalıştım. Bu süre zarfında desteğini esirgemeyen ülküdaşlarıma, partililerime ve hemşerilerime teşekkür ediyorum. 
 
Değişimden yana tavır almam sebebiyle mevcut il teşkilatım ve genel merkezimle devam etmenin hiçbir anlamının kalmadığına inandığımız için bugün itibariyle yönetim kurulumla birlikte istifamı vermiş durumdayım. Ülkücü Milliyetçi Hareket’e hizmetimiz son nefer, son nefes, son damla kana kadardır. Kamuoyuna saygıyla duyurur, herkese saygılar sunarım" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...