Tgrt Haber
08 Aralık 2018 10:16

Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül görüşmesiyle ilgili ne diyeceği merak ediliyor

Yaklaşan yerel seçim öncesi partilerde hareketlilik yaşanıyor. Her seçimde olduğu gibi bu seçimde Gül ismi yeniden ortaya çıktı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na Abdullah Gül görüşmesi soruldu. Kılıçdaroğlu'nun Gül görüşmesiyle ilgili ne diyeceği merak ediliyor

Kılıçdaroğlu'nun Abdullah Gül görüşmesiyle ilgili ne diyeceği merak ediliyor
kemal kılıçdaroğlu,abdullah gül

Yerel seçimler öncesi partilerde hareketlilik yaşanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz haftalarda Abdullah Gül ile buluştuğu ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu'nun Gül ile 'güncel siyaseti' değil dış politikayı konuştuğu belirtilse de yerel seçimler öncesi yapılan bu görüşme siyaset kulislerini hareketlendirdi. Çünkü daha önce Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerde AK Parti-MHP ittifakına karşı 'geniş mutabakat' arandığı fikri akıllara geliyor. 

KORUMA SORUYU ENGELLEDİ

Kuzey Kıbrıs'ta olan CHP Liderine Abdullah Gül ile görüşmesi soruldu. Aslında Kılıçdaroğlu bu soruları engellemek istemiş olacak ki korumaları muhabirler daha mikrofonlarını kaldırmadan "Soru almıyoruz" diye uyardı.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...