Tgrt Haber
02 Ağustos 2018 11:42

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Amerika'nın aldığı karar Türk halkının onurunu rencide ediyor. İki bakan ile ilgili alınan kararı doğru bulmuyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan son dakika açıklaması
kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin iki Türk bakan için aldığı yaptırım kararına tepki gösterdi. CHP lideri, ABD'nin aldığı kararın aynısının iki ABD'li bakan için de alınması gerektiğini söyledi.

"ABD'Lİ 2 BAKAN İÇİN AYNI KARARI ALMALIYIZ"

Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu'nu ziyaret etti. Oya Berberoğlu, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı. Berberoğlu ve Kılıçdaroğlu ziyaret sonrası açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, ABD'nin 2 bakanla ilgili aldığı kararla ilgili soruya, "ABD'nin aldığı karar Türk halkının onurunu rencide ediyor. Eğer bir sorun varsa oturulur, konuşulur. İki bakanla ilgili alınan kararı doğru bulmuyoruz. Dün gece zaten parlamentoda bu konuda hazırlanan ve parlamentoNun iradesini yansıtan bildiriye imza attık. Müttefikiz ABD ile ve bunun sağlıklı zeminde çözülmesi gerekir.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...