Tgrt Haber
17 Haziran 2023 23:34 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 23:38

İYİ Partili Ümit Özlale 'hata yapamayız' diyerek CHP'li iki ismi hedef gösterdi 

Genel seçimlerden mağlubiyetle ayrılan Millet İttifakı'nda gözler, 9 ay sonraki yerel seçimlere çevrildi. İYİ Parti olarak yerel seçimleri kazanmak istediklerini söyleyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, "Geçmişteki hataları yapmamamız lazım" diyerek CHP'li iki ismin adını verdi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
İYİ Parti,CHP,Eren Erdem,Bülent Kuşoğlu

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden mağlubiyle ayrılan muhalefette krizler dur durak bilmiyor. 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerde, İYİ Parti'nin büyükşehirlerde kendi adayını çıkaracağı yönündeki iddialar gündemdeki sıcaklığı korurken İYİ Parti cephesinden çok konuşulacak bir açıklama daha geldi. 

Sözcü TV'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özlale, "Yerel seçimlerde belediyeleri almak için hazırlanırken geçmişteki hataları yapmamak gerekiyor" derken bu hataları CHP'de tekrarlayan isimlerin olduğunu vurguladı. 

BÜLENT KUŞOĞLU VE EREN ERDEM...

CHP'de geçmişte yapılan hataların tekrarlandığını söyleyen Özlale, "İsim de vereyim hem Bülent Kuşoğlu’ndan hem de Eren Erdem’den gelen açıklamalar bize seçimi kaybettiren hataların yeniden yapılabileceği yönünde... Bu bizi tedirgin ediyor" ifadelerini kullandı.  

Özlale aynı zamanda, "Biz belediyeleri almak için ne gerekiyorsa yapacağız. İşbiriliğine hazırız. Türkiye'de siyasetin geldiği noktada partiler arası işbirliğini zorunlu kılıyor. Aynı hatalarla ve aynı zihniyetle gidersek yeniden seçim kaybedeceğimizi biliyoruz" dedi.   

 

 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...