Tgrt Haber
09 May 2015 20:13

İstanbul mitingi için 2 milyon mektup

İstanbul İl Başkanlığı, 17 Mayıs'ta yapılacak 'Büyük İstanbul Mitingi'ne vatandaşları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mektubuyla çağırıyor

İstanbul mitingi için 2 milyon mektup
başbakan davutoğlu, ahmet davutoğlu, istanbul, miting,

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 17 Mayıs'ta yapılacak "Büyük İstanbul Mitingi"ne vatandaşları, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mektubuyla çağıracak. Küçükçekmece'deki Cennet Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki etkinlikte konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, 7 Haziran seçimlerinde yeni Türkiye'nin inşasına ayak direndiğini, birbirine selam bile vermeyecek olanların AK Parti'ye karşı saldırıya geçtiğini söyledi. Muhalefet partilerinin tamamı ve Paralel Yapı'nın, AK Parti'ye karşı bir araya geldiğini anlatan Muş, "Gelin hep beraber bu oyunu 7 Haziran'da bozalım. 7 Haziran'da milletten öyle bir tokat yesinler ki, hevesleri kursaklarında kalsın" dedi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de yürüyüşlerine şimdi değil, 14 Ağustos 2001'de başladıklarını, milletin hayır duasıyla yürümeye devam ettiklerini aktardı. Bu etkinlik kapsamında İstanbul'un 39 ilçesinde her kapıyı çalacaklarını belirten Temurci, "Her deliğe girmek gibi derdi var AK Parti'nin. Yarın akşam saat 19.00'a kadar İstanbul'da her kardeşimize Başbakanımızın mektubunu takdim edeceğiz. Küçükçekmece'den başladık çünkü AK Parti hizmetlerinin en fazla hissedildiği ilçedir. Küçükçekmece ve Cennet Mahallesi esnafına teşekkür ediyorum, bizim bu yürüyüşümüz güçlü ve istikrarlı Türkiye yürüyüşüdür" diye konuştu.

Temurci, AK Parti'nin karşısında olan kirli ittifakı birbirinden ayıracakların dile getirerek, "Hedefimiz 400 milletvekilidir. 39 ilçede, bin 71 mahalle irtibat bürosuyla ve tüm teşkilatla haftasonu İstanbul'u ziyaret edeceğiz" bilgisini verdi.Muş ve Temurci'nin konuşmalarının ardından partililerle Hürriyet Caddesi'ndeki esnafa, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mektubu ve miting davetiyle karanfil dağıtıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...