Tgrt Haber
21 Aralık 2023 23:48 - Güncelleme : 21 Aralık 2023 23:48

İsrail'e domates sattığı iddia edilen Saadet Partili başkan görevinden alındı 

Yerel seçimlere geri sayım başlarken muhalefette de görevden almalar yaşanıyor. İYİ Parti'de görevden alma istifalar yaşanırken bir haber de Saadet Partisi'nden geldi. İsrail ordusuna domates sattığı iddiaları ile gündeme gelen Saadet Partili Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin görevden alındı. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
İsrail'e domates sattığı iddia edilen Saadet Partili başkan görevinden alındı 
Saadet Partisi,,İsrail

Yerel seçimlere 4 ayda kısa bir zaman kala muhalefette istifa ve görevden alma furyası devam ediyor. İYİ Parti'de üst düzey yöneticilerin istifasının yanı sıra ilçe yönetimlerinde görevden almalar gerçekleşti. Bu sefer de Saadet Partisi'nde Merzin krizi patlak verdi. 

İSRAİL'E GİDEN DOMATESLER GÖREVİNDEN ETTİ 

Gazze'yi 6 Ekim'de bu yana bombalayan İsrail ordusuna Saadet Partili Mersin Erdemli İlçe Başkanı ve milletvekili adayı Nurbaki Şahin'in kasalarla domates sattığı iddia edildi. 

Boykotlarla ve Gazze'ye destek mesajları ile ters düşen bu görüntülerin ardından parti yönetimi harekete geçti. Edremit İlçe Başkanı Şahin'in görevden alınmasına karar verildi. 

İsrail'e domates sattığı iddia edilen Saadet Partili başkan görevinden alındı 

"GÖRDÜĞÜMÜZ LÜZUM ÜZERİNE..."

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" dedi. 

'İsrail ordusuna domates sattı' iddiası Saadet Partili başkanı görevinden etti

NE YAŞANMIŞTI? 

Sosyal medyada İsrailli askerler tarafından fotoğrafları paylaşılan kasa kasa domatesin Mersin'den gittiği, ihracatçı şirketin sahibinin de Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı ve milletvekili adayı Nurbaki Şahin olduğu ortaya çıkmıştı.  

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...