Tgrt Haber
25 Mart 2022 18:42 - Güncelleme : 25 Mart 2022 18:50

Erdoğan’ın torunlarıyla çekildiği fotoğraf satışa çıktı! Dudak uçuklattı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2015 yılında Ara Güler imzalı torunlarıyla çekildiği fotoğraf satışa çıkarıldı. Phebus Müzayede Evi tarafından satışa çıkarılan fotoğrafta en yüksek açılışa sahip olurken 28 Mart tarihinde müzayede sona erecek.

2015 yılında çekilen fotoğraf Ara Güler imzası taşıyor.
2015 yılında çekilen fotoğraf Ara Güler imzası taşıyor.

Ünlü fotoğrafçı Ara Güler’in talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kısıtlı’daki konutunda fotoğraflar çekildi. Güler, konutun oturma odası, kütüphane ve çalışma odasında, Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve torunları Ahmet Akif ile Mahinur’un fotoğraflarını çekti.

MÜZAYEDELER 28 MART TARİHİNDE SONA ERECEK

Ara Güler’in çekmiş olduğu fotoğraf online olarak sahaf müzayedeleri düzenleyen Phebus Müzayede Evi tarafından satışa çıkarıldı. Ara Güler’in çalışmalarında önemli bir yer tutan, yazar-sanatçı portrelerinden Edip Cansever ve Behçet Necatigil ile Zeki Müren’i sahnede gösteren bir fotoğraf 28 Mart tarihinde sona erecek müzayedede yer alıyor.

ERDOĞAN’IN TORUNLARI İLE ÇEKİLDİĞİ FOTOĞRAF MÜZAYEDEDE

Fotoğraflar arasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın torunları ile birlikte çekildiği fotoğraf da yer alıyor. 25 bin lira ile müzayedenin en yüksek açılışına sahip olan fotoğrafta Ara Güler’i bu kart baskıyı imzalarken gösteren fotoğraf da kanıt olarak yanında veriliyor.

"BİZ GAZETECİYİZ HER ŞEYİ ÇEKERİZ"

O dönem bu olaya tepki gösterenlere Ara Güler’in cevabı şöyle olmuştu: “Cumhurbaşkanı değil mi? Çekmeyecek miyiz? Tabii Cumhurbaşkanı’nı çekeceğim, onu çekmeyip sizin gibi serserileri mi çekeceğim! Biz gazeteciyiz, her şeyi çekeriz.”

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...