Tgrt Haber
30 Mart 2017 12:54

Erdoğan-Tillerson görüşmesi başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan-ABD Dışişleri Bakanı Tillerson buluşmasından ilk fotoğraf yayınlandı. Randevu, Tillerson'ın sürpriz bir şekilde Başbakan Yıldırım'la görüşmesi nedeniyle 10 dakika geç başladı.

Erdoğan-Tillerson görüşmesi başladı
erdoğan, tillerson,

ABD'de 20 Ocak'ta başlayan Donald Trump döneminin Türkiye'ye en üst düzey ziyareti bugün gerçekleşiyor. Başkent Ankara'ya gece yarısı inen ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, sabah ilk olarak programında olmamasına rağmen Başbakan Binali Yıldırım'la bir araya geldi ve görüşme 40 dakika sürdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilen Tillerson, Beştepe'deki randevuya 10 dakika geç gitti. Anadolu Ajansı, görüşmeden ilk fotoğrafı servis etti. Erdoğan randevusundan sonra Tillerson'ın bir sonraki durağı, Türk mevkidaşı Mevlüt Çavuşoğlu görüşmesi olacak. İki bakan, buluşmanın ardından basın toplantısı düzenleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...