Tgrt Haber
20 Şubat 2023 20:48 - Güncelleme : 21 Şubat 2023 01:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depreme yakalandı! O anlar anbean kaydedildi

Hatay'da meydana gelen 6.4'lük depreme Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kahramanmaraş'taki AFAD koordinasyon merkezinde yakalandı. Deprem anına ilişkin görüntüler, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Erdoğan,deprem,Hatay

Hatay'da art arda artçı sarsıntılar meydana geldi. Samandağ ve Defne ilçeleri 6.4 şiddetinde depreme yakalandı. Deprem çevre illerden de hissedildi.

ERDOĞAN DEPREME YAKALANDI

Hatay'ın Defne ilçesi merkezli 6.4 büyüklüğündeki deprem, Kahramanmaraş'ta da şiddetli şekilde hissedilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile birlikte AFAD koordinasyon merkezi ziyareti sırasında depreme yakalandı. 

O ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş AFAD koordinasyon merkezinde bulunuyordu. 

Deprem sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'taki afet koordinasyon merkezindeydi. Deprem sırasında yaşananlar vatandaşlar tarafından kaydedildi. AFAD kordinasyon merkezindeki vatandaşların "Allahü Ekber" dediği anlar dikkatlerden kaçmadı.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Leyla26 Şubat 2023 17:12

Leyla

özlem21 Şubat 2023 08:31

Rabbim sana uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin. tc tarihi senin gibi imanlı bir lider daha görmedi. her daim dualarımızdasın

Sonraki Haber Yükleniyor...