Tgrt Haber
01 Ocak 2019 15:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İllet ittifakına karşı kazanacağız

AK Parti'nin Ankara'daki ilçe belediye başkan adayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katıldığı programda açıklanıyor. Tanıtım toplantısı öncesi salonun önünde bekleyen vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 adayın 3 'ünün Cumhur İttifakı gereği MHP'den olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İllet ittifakına karşı kazanacağız
cumhurbaşkanı,recep tayyip erdoğan,ankara,ak parti,yerel seçimler

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da partisinin aday tanıtım toplantısı öncesinde konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI MESAJI
Salon dışındaki kalabalığa seslenen Erdoğan, "25 adayın 3'ü Cumhur İttifakı gereği MHP'den. Cumhur İttifakı'nı inşallah Ankara'mızda, başkentimizde, karşımızdaki illet ittifakına karşı muzaffer kılacağız. Başkentimize yakışır bir belediye başkan adayı belirledik. 2019 yılı milletimiz için tüm insanlık için hayırlara vesile olsun." ifadelerini kullandı.

MHP'YE BIRAKILACAK İLÇELER
AK Parti Ankara'da 25 ilçenin 3'ünde MHP adaylarını destekleyecek. Bu ilçeler Etimesgut, Gölbaşı ve Polatlı olacak. AK Parti, İstanbul'da Maltepe, Beşiktaş ve Silivri ilçelerinde MHP'yi destekleme kararı almıştı. Bu 3 ilçenin adayı da AK Parti'nin cumartesi günü yapılan aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...