Tgrt Haber
26 Ocak 2023 20:21 - Güncelleme : 26 Ocak 2023 20:30

Cihan Paçacı'nın istifasına ilişkin İYİ Parti'den ilk açıklama: Birlikteliğe zarar verdi

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, İYİ Partili Cihan Paçacı’nın istifasına ilişkin açıklama yaptı. Zorlu, "Millet ittifakının iradesine ve birlikteliğine zarar verir nitelikte bir tartışma alanının ortaya çıktığı görülmüştür" açıklamasında bulundu.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Cihan Paçacı'nın istifasına ilişkin İYİ Parti'den ilk açıklama: Birlikteliğe zarar verdi
,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını veto eden açıklamalarıyla gündeme gelen  İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı akşam saatlerinde istifasını sundu. Konuya ilişkin İYİ Parti'den ilk açıklama geldi. 

İYİ Parti Kurumsal İlişkiler Başkanı Cihan Paçacı partideki görevinden istifa etti. Paçacı, Altılı Masa toplantısının sürdüğü sırada İYİ Parti Binasını terk etti. 

PARTİDEN İLK AÇIKLAMA GELDİ 

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve Sözcüsü Kürşad Zorlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada istifayala ilgili, "Millet ittifakının iradesine ve birlikteliğine zarar verir nitelikte bir tartışma alanının ortaya çıktığı görülmüştür" dedi. 

İşte İYİ Partili Zorlu'nun o açıklaması: 

"Bugün bir köşe yazısında Genel Başkan Yardımcımız Cihan Paçacı’nın bazı açıklamaları kamuoyuna yansımış ve ardından maksadının dışına çıkartılmasıyla birlikte millet ittifakının iradesine ve birlikteliğine zarar verir nitelikte bir tartışma alanının ortaya çıktığı görülmüştür.

Böylesine kritik bir gün ve süreçte, bu temel kaygı ve hassasiyetler doğrultusunda Sayın Paçacı kendi iradesiyle partimizdeki Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa ederek saygıdeğer bir sorumluluk örneği sergilemiştir.

İYİ Parti kurulduğundan beri Türk siyasetinde milletimizin sesi ve iradesinin temsilcisi olmuştur. Ve önümüzdeki seçimleri kazanarak Cumhuriyetimizin 100.yılında memleketimizi hak ettiği konuma taşıma iradesi tamdır. Allah’ın izniyle, Mayıslar bizimdir! Saygılarımızla."

https://twitter.com/zorlu77/status/1618651464347582464

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...