Tgrt Haber
01 Ekim 2021 15:27

CHP ve HDP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saygısızlık!

Yeni yasama yılı dolayısıyla konuşma yapmak için TBMM'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, MHP ve İYİ Partili milletvekilleri tarafından ayakta karşılanırken CHP ve HDP'li vekillerin ayağa kalkmaması tepkilere neden oldu.

CHP ve HDP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saygısızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan,meclis,,yeni yasama yılı,

Cumhubaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yasama yılı dolayısıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen törende, TBMM Başkanvekili Celal Adnan tarafından karşılandı. Burada konuşma yapan Erdoğan, yeni dönemin detayları hakkında tüm vekilleri ve kamuoyunu bilgilendirdi.

Meclise girdiği esnada tören kıtasını selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve beraberindeki bakanlarla Genel Kurul Salonu'na geçerek burada açılış konuşmasını yapmak için hazırlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'na giriş yaptığı sırada AK Parti, MHP ve İYİ Parti grupları ayağa kalkarken CHP ve HDP sıraları yerinde oturdu.

CHP ve HDP'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saygısızlık! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tören kıtasını selamlarken

CHP'NİN İLK VUKUATI DEĞİL

Meclisteki tüm partilerin milletvekillerinin bulunduğu salonda AK Parti, MHP ve İYİ Partili vekiller Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ayakta karşılarken başta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere CHP ve HDP'li vekillerin yerinden kalkmaması dikkatlerden kaçmayarak çeşitli eleştirilere sebep oldu.

CHP'li vekiller daha önce de Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulu'na geldiğinde ayağa kalkmamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...