Tgrt Haber
22 Şubat 2024 15:46 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 15:52

Büyük Birlik Partisi'nde liste krizi

Sivas'ta Büyük Birlik Partisi'nin Meclis Üyeliği için aday gösterdiği isimlerden bazılarının listedeki yerlerini beğenmediği için parti yönetimine başvurarak adaylıktan çıkarılmak istedikleri iddia edildi.

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: TGRT Haber
Büyük Birlik Partisi'nde liste krizi
sivas,yerel seçim,büyük birlik partisi

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için geri sayım başladı. 

Sivas'ta Büyük Birlik Partisi'nin Belediye Meclis Üyeliği için aday gösterdiği isimler arasından bazılarının listedeki yerlerini beğenmediği iddia edildi.

"ADAYLIKTAN ÇIKARILMAK İSTEDİLER" İDDİASI

İddiaya göre, BBP adayları, listede kendi yerlerini beğenmedikleri için parti yönetimine başvuruda bulunarak adaylıktan çıkarılmak istediklerini belirtti.

LİSTE KRİZİ

Büyük Birlik Partisi'nin yüksek oy potansiyeline sahip olduğu şehirler arasında yer alan Sivas'ta, Belediye Meclis Üyeliği için aday gösterilen 33 isimden bazılarının listedeki yerlerini beğenmeyerek adaylıktan çıkarılmaları sürecinde liste krizi de yaşandığı iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...