Tgrt Haber
16 Mart 2019 14:37

Binali Yıldırım, Üsküdar'da

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Yol arkadaşlarım 2 hafta boyunca durmayacağız, yorulmayacağız, daha çok hemşehrimizin ve kardeşimizin gönlüne gireceğiz." dedi.

Binali Yıldırım, Üsküdar'da
binali yıldırım,,üsküdar,

İstanbul Üsküdar Cumhuriyet Mahallesi'nde seçim otobüsü ile halkı selamlayan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, otobüsten inerken meşaleler ve karanfillerle karşılandı.

Seçim irtibat bürosunu ziyaretinin ardından, otobüsten halka seslenen  Yıldırım, şunları kaydetti:

"Sevgili gençler, sevgili İstanbullular, hepinizi bu güzel günde  muhabbet ve saygıyla selamlıyorum. Günününüz mübarek olsun geleceğiniz aydınlık  olsun. AK Parti irtibat bürosundaki değerli kardeşlerime başarılar diliyorum. 2  haftamız kaldı. Yol arkadaşlarım 2 hafta boyunca durmayacağız, yorulmayacağız,  daha çok hemşehrimizin ve kardeşimizin gönlüne gireceğiz. İnşallah 31 Mart'ta,  Hilmi Türkmen'i Üsküdar'a tekrar başkan yapıyor muyuz? Gönül belediyeciliği için  durmak yok, yola devam ediyor muyuz? Evet. Allah şevk ve gayretimizi artırsın."


Konuşmanın ardından seçim otobüsüne geçen Yıldırım, esnaf ve  vatandaşları selamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...