Tgrt Haber
25 Nisan 2024 22:09 - Güncelleme : 25 Nisan 2024 22:12

Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında ABD Başkanı Biden ile görüşüp görüşmeyeceği ile ilgili Beyaz Saray'dan açıklama geldi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyaretiyle ilgili Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby'den açıklama geldi. 

Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyareti ile ilgili gelen soruya, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin programlanmış bir şey yok" diyerek cevap verdi.  

Kulislerde 9 Mayıs'ta ABD'de planlanan bir ziyaretin olduğu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden'ın bir araya geleceği iddia edilmişti. 

Beyaz Saray'dan Erdoğan'ın ziyaretine ilişkin açıklama  - 1. Resim

NATO ZİRVESİNDE BİR ARAYA GELMİŞLERDİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Biden'la uluslararası zirvelerde görüşmeler gerçekleştirmiş, son olarak geçtiğimiz Temmuz ayında Litvanya'da NATO zirvesinde bir araya gelmişlerdi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...