Tgrt Haber
04 Haziran 2017 23:18

Başbakan Binali Yıldırım'dan Londra mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, dün Londra'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin, "Bu hain saldırı terörün her türüne karşı mücadelede iş birliğinin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Türkiye olarak dost ve müttefik Birleşik Krallık ile tam dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum." değerlendirmesini yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım'dan Londra mesajı
başbakan, binali yıldırım, londra,

Başbakan Yıldırım, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, dün Londra'da meydana gelen terör saldırısına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

Yıldırım, İngiltere Başbakanı Therasa May'ı etiketleyerek paylaştığı tweetinde, can kaybına ve çok sayıda insanın yaralanmasına yol açan menfur terör saldırıları karşısında acıları paylaştığını belirtti.

Pek çok kez terör saldırılarının hedefi olmuş Türkiye'nin ve Türk halkının, Birleşik Krallık'ın acısını derinden hissettiğini vurgulayan Yıldırım, "Bu hain saldırı terörün her türüne karşı mücadelede iş birliğinin kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Türkiye olarak dost ve müttefik Birleşik Krallık ile tam dayanışma içerisinde olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Bu elim hadisede ölenlerin yakınları ile Birleşik Krallık halkına milletim ve şahsım adına taziyelerimi sunuyorum." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...